Policia Local, Protecció Civil i la Brigada Municipal reben un curs de desinfecció per part de l’UME

707

La Policia Local ha repartit màscares als propietaris i empleats d’establiments minoristes que han représ l’activitat avuí

Actualitat Diària

Diversos membres de la Unitat Militar d’Emergències (UME) s’han desplaçat aquest matí fins al municipi d’Almenara per a impartir un curs de desinfecció, tant d’interiors d’edificis, vehicles, i espais a l’aire lliure. El curs s’ha dirigit als membres de la Policia Local d’Almenara, de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, així com als voluntaris de l’agrupació de Protecció Civil d’Almenara.

UMEDESINFECCIO AlmenaraD’altra banda, i coincidint amb l’obertura d’alguns establiments minoristes en el dia de hui, com per exemple, perruqueries, aquest matí des de la Policia Local s’han repartit màscares als propietaris i empleats, tal com es va fer en el seu moment amb els comerços que han estat oberts durant tot aquest temps.

A més, cal recordar que des de Policia Local s’està atenent bars, cafeteries i restaurants amb l’objectiu de buscar les fórmules per a ampliar l’espai de les terrasses de manera gratuïta cara a l’obertura de les mateixes dins de la fase 1. Tots els locals interessats poden contactar amb Policia Local d’Almenara.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací