Cultura, Bankia i l’FSMCV celebren el III Festival Bankia d’Orquestres de la Comunitat

511

Actualitat Diària

Bankia, l’Institut Valencià de Cultura i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana organitzen aquest dissabte, 5 de desembre, el III Festival Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà a la localitat de Llíria.

Aquest festival s’emmarca en el programa ‘Bankia escolta València’ que l’entitat financera impulsa a la Comunitat Valenciana per a donar suport al moviment associatiu musical a les tres províncies.

En aquesta tercera edició, el Teatre Unió Musical de Llíria acollirà les tres orquestres que participen en el festival: l’Orquestra de la Societat Musical d’Alzira, la Jove Orquestra de la Unió Musical de Benaguasil i l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria.

Amb la celebració d’aquest festival es reforça una de les línies fonamentals de ‘Bankia escolta València’ que és el suport a la música de corda i a les orquestres valencianes. El tercer any del festival el consolida ja com una cita anual, que es completa amb el Cicle de Concerts Bankia d’Orquestres, que està en marxa fins a desembre, i el Concurs d’Orquestres Bankia, que celebra enguany la seua cinquena edició.

El programa conjunt ‘Bankia escolta València’ continua donant suport als projectes programats per a enguany a pesar de les dificultats que presenta la situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19 i s’adapta, en tot moment, a les recomanacions sanitàries per a aquest tipus d’activitats culturals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací