Turisme Comunitat Valenciana i Ajuntament de Morella signen el conveni de manteniment de la Fàbrica Giner

724
Actualitat Diària
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el Secretari Autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, han signat avui el conveni de manteniment de la Fàbrica Giner. Cal recordar que aquest complex és propietat de la Generalitat Valenciana i albergarà el nou Centre de Turisme Morella-Els Ports, el qual està previst que inicie les classes a partir del mes de setembre.

L’alcalde ha destacat que “la Fàbrica Giner és un espai molt important amb molt de potencial per albergar activitat i albergarà el Centre de Turisme Morella-Els Ports, el qual iniciarà el curs durant el mes de setembre”. Rhamsés ha explicat que “durant els últims mesos hem mantingut diverses reunions per a la posada en marxa del CdT tot i les dificultats que ha provocat la COVID-19”.

Dades turístiques del mes de juliol a Morella

La ciutat de Morella ha enregistrat un descens del turisme d’entre un 15 i un 20% durant el mes de juliol. “Aquestes dades són esperançadores, ja que s’ha produït un descens del 80 % del turisme internacional, el qual s’ha compensat amb la fidelització dels i les visitants nacionals” ha comentat Rhamsés. A més, s’observa un canvi en el comportament dels i les visitants on augmenta l’ús de la zona d’autocaravanes en un 85%, així com canvien els grups de visitants grans per les visites familiars o en parella. També ha tingut una bona resposta la iniciativa de les audioguies per a la visita al Castell de Morella, la qual ha obtingut 300 descàrregues en les primeres setmanes de funcionament. Finalment, l’edil ha volgut “agrair el treball i l’esforç del sector turístic per a mantindre la seua activitat, ja que és un dels principals motors socioeconòmics de Morella”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací