Un Ple extraordinari el dimecres aprovarà la constitució de la Comissió d’Investigació de Seguretat

730

L’alcaldessa és la presidenta natural de totes les comissions, i podria dirigir també la sol·licitada per PP i CS

Actualitat Diària

La Comissió Plenària Extraordinària de l’Ajuntamient de Castelló ha recolzat per unanimitat la convocatòria d’un ple extraordinari. La sessió se celebraria dimecres que ve, 18 de setembre, amb l’objectiu d’aprovar la constitució de la Comissió d’Investigació sol·licitada per PP i CS.

Aquesta comissió pretén posar blanc sobre negre els procediments per a la contractació de la Sala de Seguretat i d’equipaments per a la Policia Local de la capital de la Plana.
A partir de la seua aprovació en ple només quedaria constituir la Comissió i determinar qui la presideix, quins membres de cada grup polític la integren i consensuar les regles del joc de com es durà a terme.

En el que concerneix la presidència, la portaveu del GMP havia sol·licitat per escrit poder exercir-la, no obstant això, tot està en l’aire. Segons ha informat aquest matí el portaveu de l’equip de Govern, Rafa Simó, per naturalesa i d’acord amb el reglament, és l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, la que té la potestat de presidir totes les comissions, una altra cosa és que l’alcaldessa delegue en qualsevol altra persona de la seua confiança.

Simó ha manifestat que, en la comissió plenària d’aquest matí no s’ha realitzat cap altre comentari ni proposta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací