L’Ivace invertirà 4,3 milions d’euros per a millorar els polígons de la Plana Alta i Plana Baixa en 2018

1204

El conseller d’Economia ha realitzat aquestes declaracions en  una jornada informativa celebrada hui a Onda

Actualitat Diària

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha afirmat que l’IVACE “invertirà en 2018 un total de 4,35 milions d’euros per a millorar i modernitzar els polígons industrials de les comarques de la Plana Alta i La Plana Baixa”.

“Aquestes comarques- ha continuat- concentren un nombre important de municipis amb sòl industrial de la província de Castelló i de la Comunitat Valenciana i són per tant una part important de la nostra economia i dels nostres sectors productius”.

Climent s’ha manifestat així a Onda en una jornada informativa en la qual el conseller i tècnics de l’Ivace han explicat als alcaldes dels municipis de la Plana Alta i La Plana Baixa els detalls i principals línies d’actuació de la convocatòria d’ajudes destinada a la millora, modernització i dotació de serveis i infraestructures en els polígons industrials de la Comunitat.

En la trobada ha participat també l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, qui ha agraït a la conselleria aquesta nova convocatòria d’ajudes “que sens dubte posaran en valor els nostres polígons industrials, donant-li així major visibilitat i projecció a nivell nacional i internacional a l’oferta de sòl industrial amb el qual compta Onda”.

Així mateix, Huguet  ha destacat el fet que la Conselleria s’haja decidit per Onda per a realitzar aquesta trobada, “la qual cosa és un clar indicador de la importància que té la nostra ciutat en aquesta matèria”.

Per la seva banda, el conseller ha afegit que l’IVACE “posa al seu abast una ordre d’ajudes para puguen modernitzar i posar en valor els polígons i fer-los més atractius per a empreses i treballadors”.

Principals actuacions i termini

En aquesta jornada s’han detallat les principals actuacions que subvencionarà l’IVACE en els polígons industrials dels municipis que són entre uns altres l’obra civil per a la implantació de fibra òptica, la millora de la seguretat amb vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local, implantació de carril bici i passarel·les per a vianants, millora de l’enllumenat públic, generació d’energia renovable o instal·lació de serveis contra incendis.

A més es contempla la millora de la senyalització i de la identificació dels carrers dels polígons, la dotació de nous vials i nous accessos, subministrament de gas i la implantació d’ecoparc.

També s’ha fet especial esment al caràcter bianual que tindrà la convocatòria d’ajudes per als exercicis 2018 i 2019, sempre que una part del projecte s’efectue en 2018.

En aquest sentit, el conseller ha anunciat que la previsió d’inversió en la Plana Alta i la Plana Baixa per a l’exercici 2019 serà de 5,5 milions d’euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací