El Consell col·labora amb la Fundació de Turisme de Montanejos per a la promoció i difusió del seu turisme

931

Turisme Comunitat Valenciana destina 50.000 euros per a accions promocionals, publicitàries i assistència a fires del sector

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació de Turisme de Montanejos per a la realització d’actuacions de promoció i difusió del producte turístic de la localitat.

Mitjançant aquest conveni, Turisme CV contribuirà econòmicament en les actuacions de promoció i difusió del producte turístic de Montanejos que s’efectuen per la fundació, fins a la quantitat màxima de 50.000 euros.

Les actuacions de promoció i difusió del producte turístic de Montanejos consistiran en la realització de material de publicitat i marxandatge, així com la promoció i difusió del destí en diferents suports publicitaris i les assistències a esdeveniments nacionals i internacionals del sector turístic.

Emmarcada en aquest conveni està la nova campanya turística del municipi que girarà al voltant de l’eslògan “25° tot l’any”, on es posarà l’accent principalment al turisme de salut i bellesa.

Aquesta campanya inclourà a més els productes turístics amb més demanda en el destí, segons dades del Pla Estratègic de Turisme de Montanejos, com són el turisme de salut, paratges naturals, rutes i senderes, activitats esportives, gastronomia, turisme cultural i turisme social.

Dins dels objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre ells els productes de turisme d’interior.

La Fundació de Turisme de Montanejos té com a objectiu, millorar la competitivitat i sostenibilitat del model turístic a través de la investigació, planificació, el desenvolupament de nous productes turístics i la promoció del municipi.

En aquest sentit, ha d’indicar-se que el municipi de Montanejos s’està posicionant com un dels destins de l’oferta turística de l’interior de la província de Castelló predilecte per als qui busquen un producte de turisme de salut, gastronòmic i/o turisme d’aventura.

Aquest conveni s’emmarca dins del Pla Estratègic Global 2010-2020 de la Comunitat Valenciana i respon al compromís de la Generalitat de fomentar la promoció de l’oferta turística de la comunitat i millorar el desenvolupament del sector turístic valencià.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací