Arranca el concurs fotogràfic #SomosEquipoA en Alcalà-Alcossebre

661

Les tres fotografies més votades obtindran els premis aportats per empreses i establiments locals

Actualitat Diària

Avui comença el concurs de fotografia en xarxes socials #SomosEquipoA, que ha impulsat l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre dins del pla de suport, promoció i estímul del turisme que ha posat en marxa fa unes setmanes. El concursestàdestinatalsveïns, residents, amics i visitants del municipi i pretén expressar la importància d’aquesta activitat, com a base de l’economia local, i el seu impuls, com una labor d’equip que és “causa comuna” amb la qual tots ens sentim compromesos.

La dinàmica del concurs és senzilla. El primer que cal fer és aconseguir un cartell de l’Equip A que des de fa uns dies ve distribuint-se a comerços, establiments turístics i a totes les persones que el sol•liciten en les dependències de l’Ajuntament, les oficines municipals de Alcossebre i la Tourist Info.

Els concursants hauran de fer una foto al cartell, agafant-lo, col•locat en un establiment, en un balcó, etc. o en qualsevol lloc del municipi. Aquesta imatge entrarà a formar part del concurs publicant-la en el perfil personal dels participants, amb l’etiqueta #SomosEquipoA i esmentant els perfils turístics municipals (@alcossebre_tur en Twitter, @turisme_alcossebre en Instagram i Turisme Alcossebre en Facebook).

També serà possible participar enviant les fotografies al correu info@alcossebre.org i per WhatsApp al número: 669 86 90 93, aportant en tots dos casos nom, cognoms, email i telèfon de contacte.

El termini per a presentar fotografies per qualsevol d’aquests mitjans (publicar-les en Instagram o Twitter, registrant-se a través de Facebook, per mail o mitjançant WhatsApp) finalitza a les 23,59 del dia 9 de juliol. Immediatament, a les 00.01 del dia 10 de juliol, comença la fase 2 del concurs #SomosEquipoA, aixòés, les votacions que es prolongaran fins al dia 17.

Les votacions es realitzaran íntegrament en la plataforma creada per l’Ajuntament, Després de l’accés i després d’haver emplenat el formulari, cada usuari pot votar la seva imatge preferida. Les tres més votades obtindran els premis, mentre que els votants registrats entraran en un sorteig per a obtenir diversos premis.

El concurs està dotat d’importants premis aportats per empreses i establiments locals, als qui cal reconèixer la seva implicació i esperit col•laborador. En conjunt, es regalen 32 pernoctacions en apartaments turístics, 42 menjars o sopars en restaurants del municipi, sis lots de productes aportats per comerços locals, quatre lloguers de bicicletes i quatre places en una excursió amb vaixell.

Les bases del concurs podran consultar-se en la web municipal www.alcaladexivert.es i web turística www.alcossebre.org

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací