Almassora trasllada a la platja les activitats esportives durant juliol i agost

676

Els interessats hauran d’acudir a la piscina municipal per a recollir un número que els permetrà entrar en el sorteig de les places disponibles

Actualitat Diària

La Regidoria d’Esports ha elaborat una sèrie d’activitats esportives que tindran lloc a la platja d’Almassora durant els mesos de juliol i agost. Les zones del Xopar i de Vora Riu acolliran exercicis com la gimnàstica per a adults, pilates i entrenament funcional. El mes de juliol comptarà amb classes des del dilluns dia 6 fins al divendres dia 31 i el mes d’agost des del dilluns dia 3 fins al divendres dia 28.

Els veïns interessats hauran d’acudir a la piscina municipal per a recollir un número que els permetrà entrar en el sorteig de les places disponibles per a la pràctica d’esport a la platja. La recepció de la piscina municipal, no les instal·lacions, obrirà les seues portes en el seu horari habitual, els dies 26,27 i 29 de juny perquè les persones interessades puguen adquirir el seu número per al sorteig. El Servei Esportiu Municipal (SEM) ha habilitat diversos dies per a evitar cues i aglomeracions.

Cartell Activitats Almassora EstiuEl següent pas serà el sorteig que es realitzarà dimarts que ve 30 de juny al matí, una vegada finalitzat el repartiment de números. Així, els veïns podran consultar en la pàgina web de l’Ajuntament o bé en un panell informatiu a la porta de la piscina municipal si han sigut agraciats amb una plaça per a les activitats. En aquest llistat, els veïns tindran assignats un dia i hora per a formalitzar la seua inscripció, ja que a partir del dijous 2 de juliol començaran les inscripcions en la pròpia recepció de la piscina.

Durant les inscripcions els veïns podran realitzar la seua matrícula per als dos mesos o bé únicament per a un mes. Cal recordar que la situació provocada per la pandèmia fa que la capacitat d’aforament siga menor amb l’objectiu de mantindre la distància de seguretat i que per tant les places siguen limitades. D’aquesta manera, els tècnics del SEM recomanen als participants que porten la seua pròpia tovallola o esterilla a les activitats.

D’altra banda, els preus són mensuals i idèntics per als tres tipus d’activitats. Per a joves de 13 a 30 anys hauran de pagar 15 euros per cadascuna de les tres modalitats; per a adults de 31 a 59 anys el preu és de 19 euros; i per a les persones amb 60 anys o més la quota ascendeix a 9 euros. Cal recordar que els agraciats pel sorteig poden inscriure’s a una, dos o les tres modalitats.

Finalment, quant als horaris i llocs de les activitats: la gimnàstica per a adults serà en la zona del Xopar amb un grup els dimarts i dijous de 19.00 a 20.00 hores i un altre els mateixos dies però de 20.00 a 21.00 hores; l’entrenament funcional ocuparà els dilluns i dimecres de 19.30 a 20.30 hores la mateixa zona del Xopar; i Vora Riu acollirà els exercicis de pilates els dilluns i dimecres de 19.30 a 20.30 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací