Durant els últims dies de gener es presentaran les conclusions del Pacte Comarcal per l’Ocupació de la Plana Baixa

Baños explica que la situació de la comarca planteja mesures efectives per a crear llocs de treball

1728

ActualitatDiària

El Consorci del Pacte Comarcal per l’Ocupació de la Plana Baixa ha tancat l’any 2017 amb la finalització de l’anàlisi territorial que fa un diagnòstic “de la situació de la comarca, perquè per a prendre mesures realment efectives és necessari saber d’on partim, on ens trobem i cap a on volem anar”, tal com ha explicat la presidenta de l’ens i alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños.

Aquest diagnòstic es presentarà oficialment a la fi del mes de gener en un dels municipis de la Plana Baixa i es donarà a conèixer “als agents socials, sindicats, patronal i empresaris per a poder implicar-los i col·laborar en el desenvolupament econòmic de la comarca”. En aquest sentit, Baños ha remarcat que “no es poden implantar polítiques sense un estudi previ, perquè no volem córrer el risc que no servisquen de res”.

“Durant la campanya electoral ens vam comprometre a comptar amb tots els agents socials i econòmics per a fer avançar a la Vall d’Uixó i a la comarca”, ha ressaltat. Així, en l’elaboració d’aquest document d’anàlisi “hem anat de la mà de la Universitat Jaume I i dels professionals que investiguen i coneixen la comarca i la província en àmbits molt diversos”.

Cal recordar que el Pacte s’ha recuperat aquesta legislatura i és “el punt de trobada de tots els alcaldes de la comarca, de tots els colors polítics, per a cercar solucions conjuntes a l’atur, que és el problema principal que tots els municipis tenim en comú i que pateixen els nostres veïns i veïnes”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací