Aprovat el plec per a la concessió del quiosc de la plaça Josefina López durant cinc anys

939

La licitació fixa un cànon anual mínim de 3.540 euros per a l’Ajuntament i un espai de terrassa de 40 metres quadrats

Actualitat Diària

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest divendres el plec de clàusules administratives per a la concessió de l’explotació i manteniment del quiosc municipal instal·lat en la plaça Josefina López del Grau de Castelló. Aquesta concessió es realitzarà per un termini de cinc anys i amb un cànon anual mínim de 3.540 euros. El quiosc forma part de la recentment oberta al públic plaça Josefina López, una nova zona verda d’uns 4.200 metres quadrats en el que anteriorment era un descampat.

El regidor d’Urbanisme i tinent d’alcalde del Grau, Rafa Simó, ha recalcat que aquesta instal·lació serà un al·licient més per a gaudir d’aquest nou espai. “Fa poques setmanes vam posar a la disposició de la ciutadania aquesta nova plaça al Grau, un espai amb àrees per a l’exercici a l’aire lliure, zones d’ombra, escenaris, taules de jocs i altres instal·lacions com un quiosc amb bany públic i un espai de 40 metres quadrats que es destinarà a terrassa i que s’incorporarà com una nova dotació per al gaudi dels veïns i veïnes”, ha explicat Simó.

El quiosc consisteix en una construcció modular, amb una superfície de 6,00 metres de longitud i 2,25 de profunditat, amb una superfície de 13,86 metres quadrats i una zona d’influència de 21 metres quadrats. La Junta de Govern Local ha aprovat aquest divendres el plec de clàusules per a la concessió, que inclou la concessió d’un bany i els 40 metres quadrats destinats a terrassa per a la ubicació de taules i cadires. El plec estableix que el criteri de valoració serà el de l’oferta econòmicament més avantatjosa.

La posada en marxa d’aquest quiosc millorarà la prestació de serveis i atenció a la ciutadania i usuaris potencials de les instal·lacions d’esbarjo, esplai i passeig de la plaça Josefina López, dinamitzant així l’entorn d’aquest nou espai.

Atés que la instal·lació es troba en un bé de domini públic, el cànon a satisfer a l’Ajuntament tindrà el caràcter de taxa i ha sigut fixat en 3.540 euros anuals susceptible de millora a l’alça. En l’objecte de la concessió s’inclou el bany més pròxim al quiosc (dels dos existents en la plaça) del qual se li entregarà clau al concessionari, que haurà d’assumir el manteniment i neteja d’aquest.

La concessió s’atorgarà per un termini de cinc anys, comptat a partir del primer dia del mes següent a la data de formalització de la concessió en document administratiu, en l’acte del qual es farà al concessionari el lliurament de les claus del quiosc i de la condícia. Aquest termini de cinc anys tindrà caràcter improrrogable, per la qual cosa una vegada complit el mateix, cessarà l’ús privatiu del domini públic i revertirà la plena disposició sobre el quiosc a la propietat de l’Ajuntament.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací