La Comunitat ‘ven’ el seu atractiu turístic i la seua oferta per al 9 d’Octubre a Madrid i Brussel·les

Colomer ressalta que des de la Generalitat "apostem per un territori gastronòmic lligat al producte autòcton i de proximitat"

1717

Colomer ressalta que des de la Generalitat “apostem per un territori gastronòmic lligat al producte autòcton i de proximitat”

Actualitat Diària

Turisme presentarà l’oferta enoturística i gastronòmica de la Comunitat Valenciana a Madrid i Brussel·les, dins dels actes programats emmarcats en la celebració del 9 d’Octubre.

En concret, dimecres que ve, 3 d’octubre, Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat una presentació de l’oferta enoturística de la Comunitat en l’Oficina de la Comunitat Valenciana de Madrid.

Així, participaran en aquest acte promocional els representants de la Ruta del Vi d’Utiel-Requena, la Ruta del Vi d’Alacant, la Ruta del Vi de Castelló, així com la Ruta dels Terres dels Alforins, que presentaran l’oferta enoturística de la Comunitat Valenciana. A més, està previst fer una presentació de la destinació, enfocada a donar més detalls sobre la diversitat de productes i experiències que el turista pot descobrir en aquesta comunitat.

Per a aquesta presentació a Madrid s’ha convidat a operadors turístics nacionals, a mitjans de comunicació generalistes, així com a premsa especialitzada en gastronomia i enoturisme, a més d’entitats vinculades a l’enoturisme.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat que “l’objectiu és presentar l’oferta turística de la Comunitat Valenciana des d’un prisma territorial i de productes experiencials molt concrets, com l’enoturismo i la gastronomia com a producte turístic” i ha destacat “el valor d’aquesta oferta per la seua autenticitat i per la seua contribució a l’economia i a l’ocupació”.

Per tot açò, Colomer ha advocat per “construir un territori gastronòmic lligat al producte autòcton i de proximitat, vinculat a valors com el talent, el compromís, la creativitat i la solidaritat”.

Així mateix, ha posat l’accent que “per a construir un model turístic competitiu i fort, hem de creure en la nostra gastronomia i la nostra cultura culinària”; i ha recordat que “la gastronomia de la Comunitat Valenciana viu el seu apogeu i edat daurada”.

Promoció i degustació gastronòmica a Brussel·les

A més, Turisme ha organitzat per al pròxim 10 d’octubre una presentació de l’oferta turística i degustació gastronòmica davant la representació permanent d’Espanya davant la Unió Europea.

En concret, Turisme Comunitat Valenciana presentarà l’oferta turística de la Comunitat davant diversos operadors turístics belgues i, posteriorment, s’oferirà una degustació de productes valencians acompanyat amb vins de la Comunitat Valenciana davant 125 convidats.

Francesc Colomer ha destacat que aquestes accions “s’emmarquen en les activitats que s’han programat des de la Generalitat per a commemorar el pròxim 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de donar a conèixer tant en la capital d’Espanya com en la capital d’Europa dues dels nostres productes turístics més autòctons i autèntics com és la gastronomia i el turisme ecològic”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací