Compromís per Castelló treballarà contra l’intrusisme laboral en el sector de les perruqueries

267

Compromís acompanyarà al Gremi per a crear una marca de qualitat

Actualitat Diària

Compromís per Castelló reforça la seua aposta pel sector serveis de la ciutat per garantir la competitivitat del comerç local, i acompanyarà al Gremi de Perruquers en la seua reivindicació de la rebaixa de l’IVA amb treball interinstitucional, i donarà suport a la creació d’una marca de qualitat pròpia de Castelló contra l’intrusisme laboral que pateix aquest sector professional.

Alhora, refermant tanmateix la voluntat de connectar millor el centre amb els barris per potenciar-lo com a espai comercial de referència. El candidat a l’alcaldia de Castelló, Ignasi Garcia, juntament amb Inma Molina i Miguel Ginés, membres de la llista de la candidatura municipal, s’han reunit amb Adolfo Pastor, membre del Gremi Provincial de Perruqueries, esteticistes i maquilladores de Castelló (Gpemprocas), i amb Miguel Cruz, vocal de l’associació, per escoltar i recollir les propostes de l’entitat.

En una reunió que s’emmarca dins de la ronda de trobades que manté el col·lectiu per escoltar les propostes de les entitats per a la ciutat de Castelló, Garcia ha destacat que “les institucions han de donar un primer pas per a garantir la competitivitat dels professionals de la perruqueria”. El candidat a l’alcaldia ha assenyalat que “és important combatre l’intrusisme a la professió i la creació d’una marca de qualitat permetria establir un filtre i assegurar les bones pràctiques al sector”, en referència a la reivindicació del Gremi de crear un Col·legi Professional en un futur.

El candidat a l’alcaldia de Castelló han refermat la seua aposta per “l’accessibilitat i la mobilitat i per millorar la connectivitat del centre amb els barris”, un dels eixos fonamentals sobre el que gira el programa de la formació de cara al 28 de maig i que ja s’han manifestat a reunions amb altres entitats.

Des del gremi, Pastor ha assenyalat que un dels principals aspectes a tractar en aquest aspecte és millorar l’accessibilitat als parkings per a potenciar el comerç de proximitat. Garcia ha insistit en que “és essencial buscar noves fórmules per a proporcionar comoditat i tranquil·litat als castellonencs a l’hora d’aparcar”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací