Colomer reitera el compromís de Turisme en el desenvolupament d’accions de màrqueting

502

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha reiterat el compromís de Turisme en el desenvolupament d’accions de màrqueting col·laboratiu amb diferents entitats en 2021.

Així s’ha pronunciat Francesc Colomer durant la presentació de la campanya ‘Arts Infinites. Una cultura sense límits’, de la Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià (Avetid), que ha tingut lloc en el Teatre Olympia de València, on a més ha signat el conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a fomentar la imatge de la Comunitat Valenciana com a referent de turisme cultural i arts escèniques.

Francesc Colomer ha ressaltat que “en aquest any tan difícil, més que mai era important mantenir aquesta aliança” i que “tenim dret moral i institucional de carregar constantment aquesta marca, per això interpretem que és molt important rearmar-la sobre la base de la cultura i a les arts escèniques com a exemple del millor del geni artístic del poble valencià”.

El responsable de Turisme ha volgut realitzar “una crida a l’esperança, a omplir teatres i omplir-nos de futur” i ha recalcat que “és una bona inversió per a competir en el món”.

A través del conveni, Turisme destina 60.000 euros perquè Avetid impulsi diferents accions, com la campanya ‘Arts Infinites. Una cultura sense límits’ que s’ha presentat.

l’Associació també ha desenvolupat un pla de mitjans que inclou la contractació d’espais publicitaris, a més d’anuncis en premsa impresa i digital, a més de campanyes en xarxes socials, entre altres accions.

Col·laboració amb la Fundació Visit València

El secretari autonòmic de Turisme també ha signat a l’Ajuntament de València un conveni de col·laboració per al foment de la imatge de la ciutat de València, en un acte en el qual ha participat el regidor de Turisme, Emiliano García.

El titular de Turisme ha ressaltat que “aquesta és una aliança molt sòlida que ens ha permès establir aquesta governança col·laborativa”, al mateix temps que ha explicat que “aquest ha estat un any difícil per la necessitat de reaccionar i adaptar l’estratègia a les circumstàncies d’enguany”, per la qual cosa ha agraït l’esforç realitzat per a adaptar aquest conveni de col·laboració.

Segons Colomer, “rearmar la marca turística de València és fonamental per a tots i més en aquest temps, perquè quan el turisme cau les ciutats tremolen” i ha posat l’accent que “el turisme dinamitza i genera sinergies a reforcen el carisma i l’ànima d’una ciutat”.

Així mateix, ha augurat que “2021 serà un any de resistència i recuperació gradual per al sector, però sempre amb prudència” i ha incideixo en què “el turisme tornarà a reflotar perquè no hi ha hagut una crisi d’aquest sector” i ha recordat que “l’any que ve, duplicarem pràcticament el pressupost d’aquest conveni, perquè hem d’enfrontar-nos a molts reptes, i la ciutat de València aporta molt a la Comunitat Valenciana”.

Per part seva, el regidor de Turisme ha destacat “la necessitat de coordinar-nos més que mai entre administracions, i això ens ha permès adaptar accions de promoció en aquest temps tan complicat” i que “aquest conveni ens permet realitzar accions adaptades al mercat nacional i internacional, a més de reforçar la imatge de la ciutat en el marc de les destinacions segures i sostenibles, entre altres accions”.

A través d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destina 350.000 euros a la Fundació Turisme de València per a realitzar accions de màrqueting dirigides a enfortir el posicionament del municipi.

Entre les accions que s’han impulsat destaquen les de promoció de productes turístics com l’urbà, cultural, esportiu, de reunions o gastronòmic, entre els quals s’inclouen viatges de premsa i familiarització.

Una altra de les actuacions és l’actualització de la marca València amb una promoció més segmentada i tecnològica, així com la incorporació en tots els nous suports publicitaris de la marca de Turisme Comunitat Valenciana vinculada al producte gastronòmic L´Exquisit Mediterrani.

Així mateix, aquest acord busca impulsar la difusió i integració de les empreses de Visit València en les diferents línies de producte de Creaturisme, programa de Turisme Comunitat Valenciana per al desenvolupament i impuls de programes de productes turístics altament especialitzats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací