Colomer destaca la proyección internacional del World Paella Day 2021

748

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assistit a la Gran Final de la IV edició del ‘World Paella Day 2021’ en la Marina de València, on ha destacat que “aquesta edició ha estat la més esperada i volguda perquè significa la volta a la presencialitat de les accions promocionals”.

Així mateix, ha ressaltat “la dimensió internacional que ha pres aquest projecte, l’edició més internacional de totes, i això és el que buscàvem des del minut zero”.

Colomer ha assenyalat que “la paella no sols és un recurs gastronòmic de primer ordre”, i que “aquest esdeveniment reivindica el paper social de la paella, un plat que representa la manera de ser i estar dels valencians, que torna a reprendre’s a poc a poc, després de la pandèmia”.

Per a Colomer, “aquesta celebració té un significat molt especial”, i ha volgut ressaltar les accions paral·leles a aquest acte, que “conjuntament amb Turespaña i Unesco ens permetran traslladar aquest plat per tot el món”.

El secretari autonòmic ha destacat “el plus de valor d’aquesta convocatòria de 2021, més internacional que mai” i les mesures de seguretat de l’esdeveniment i l’escenari triat, al costat de la mar, que “té molt a veure amb l’essència que ens ocupa”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací