Colomer aposta per “treballar amb una estratègia de diversificació turística per a afrontar el Brexit”

745

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “continuar treballant amb una estratègia de diversificació en innovació turística facilitarà l’adaptació en els pròxims mesos”.

Així s’ha pronunciat Francesc Colomer durant la seua participació en el fòrum ‘Brexit i el seu impacte en el turisme’, que organitza el diari Les Províncies al costat de la Cambra de Comerç, on s’ha debatut la repercussió en el turisme de la Comunitat Valenciana de la possible entrada en vigor del Brexit.

Durant la seua intervenció, Colomer ha reconegut que “el sector ha sabut diversificar-se en aquests anys, la qual cosa facilitarà l’adaptació en els pròxims mesos” i ha assenyalat que “l’important és la nostra capacitat de continuar fascinant; que els nostres productes turístics no perden la capacitat de seduir”.

El responsable de Turisme ha posat l’accent que “tindre una estratègia de resposta multifocal serà important per a afrontar el Brexit” i ha afegit que “hem d’adaptar-nos a la situació, analitzar la lletra xicoteta i mitigar aquesta decisió”.

Francesc Colomer ha recordat que des de Turisme Comunitat Valenciana “hem analitzat escenaris en diferents jornades, compartit enfocaments i dades amb el sector i hem intensificat accions promocionals a Regne Unit durant els últims mesos per a mitigar els efectes del Brexit en la nostra destinació, així que ara ens enfrontem a aquesta possible entrada en vigor amb el bagatge d’un treball previ fet”.

Finalment, el secretari autonòmic de Turisme ha recalcat que “la voluntat de viatjar i els nostres avantatges competitius no canviaran, per això la nostra gran oportunitat per al mercat britànic continua sent la nostra diversitat de producte; la qualitat de l’oferta, a més del clima, i la seguretat de la nostra destinació”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací