Colomer aprofita el Trovam de Castelló per a garantir que “la música és un atribut per al turisme”

671

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat juntament amb el president de MusicaProCV, Luis Óscar García, en la presentació de les jornades ‘Tiim Turisme & Indústria Musical 2′, que se celebren en el Palau de Congressos de Castelló, en el marc de Trovam, la Fira Valenciana de la Música.

Colomer ha destacat la importància de la celebració d’aquestes jornades “perquè la música des del punt de vista del turisme és un atribut fonamental i contribueix a la reconstrucció de la marca turística”.

El responsable de Turisme ha posat l’accent que “volem traslladar a l’imaginari col·lectiu, als mercats i als segments de la demanda la idea que aquesta Comunitat està lligada a l’oci, a la cultura i a la música, perquè és un producte diferencial que engloba des dels grans festivals que ens han mundialitzat fins a la lírica”.

Francesc Colomer ha recalcat que “necessitem que el sector es professionalitze més perquè tenim tots els gèneres a la disposició del públic”.

Aquestes jornades tenen com a objectiu identificar els factors que poden afavorir la promoció de la Comunitat Valenciana com a destinació turística musical.

Així, a través d’aquesta trobada, es busca posar en contacte la indústria musical amb el sector turístic per a explorar vies de col·laboració capaces d’incentivar el desenvolupament musical, territorial i turístic de manera conjunta, coordinada i sostenible.

Aquesta jornada s’engloba en la setena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam-Pro Weekend. L’objectiu és estudiar nous perfils professionals sorgits com a conseqüència del creixement del turisme musical, així com els reptes als quals s’enfronta aquest sector.

De la mateixa manera, s’exposaran alguns casos d’èxit de la ribera francesa mediterrània, com els festivals de Arles i Avinyó o de les ciutats de Niça i Montpeller.

Les jornades ‘Tiim Turisme & Indústria Musical 2′ se sumen a les celebrades a la ciutat de València el passat 15 i 16 d’octubre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací