Colomer afirma que “el turisme tindrà capacitat per a ressorgir” després de la crisi

385

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “no hi ha una crisi de turisme, no està motivada pel nostre sector, sinó que es tracta d’una crisi sanitària mundial” i que “les dades ens porten a pensar que, a la mínima, el turisme tindrà capacitat per a ressorgir”.

Al seu judici, “hem de continuar treballant i hem de prestigiar constantment el nostre sector”; així mateix ha afirmat que “el repte ara, és no deixar anar el camí de la formació, de la qualitat i de la innovació”.

Segons Colomer, “aquests temps ens han obligat a tots a reconstruir-nos”; i ha assenyalat que “és un any molt dur per al turisme perquè aquesta pandèmia ha afectat la nostra base i ha colpejat l’ànim de la gent”.

En aquesta línia, ha reconegut que “des del sector turístic s’han posat en marxa nous programes i s’han adaptat plans i estratègies” i ha recordat el fons de cooperació municipal i la posada en marxa del Bonoviaje, que es va esgotar en deu hores, “posant en valor el missatge que hem de mantenir i compartir”.

El titular de Turisme ha realitzat aquestes declaracions durant l’obertura de les Jornades Tourist Info 2020. Una trobada que s’ha celebrat ‘online’ davant la situació provocada per la COVID-19, i que ha reunit personal tècnic i responsables de les oficines d’informació turística adherides a la xarxa de Turisme Comunitat Valenciana amb la finalitat de coordinar el treball i valorar millores.

Francesc Colomer ha agraït la labor de les Tourist Info, “la primera línia de defensa per a posar en valor aquest treball, els nostres valors i els nostres recursos”.

Durant les jornades, s’ha desenvolupat el 31è comitè de qualitat de la Xarxa Tourist Info, on s’ha fet balanç de l’any 2020, tractat els objectius de qualitat, analitzat les línies del Pla d’acció Tourist Info 2020-2021 i s’ha mostrat el pla formatiu enfocat al nou contingut turístic del portal web Comunitat Valenciana.

Innovació en la Xarxa Tourist Info

Per part seva, el director general de Turisme, Herick Campos, ha estat l’encarregat de clausurar la jornada i fer públics els guardonats amb els Premis a la Innovació en la Xarxa Tourist Info, que enguany celebren la seva quarta edició.

Així, els premiats en 2020 han estat, d’una banda, les oficines de la Xarxa Tourist Info d’Anna i Quesa, per la seva aposta per l’ús de les noves tecnologies, que ha permès posicionar a la Mancomunitat de La Canal de Navarrés com la primera entitat supramunicipal a aconseguir el màxim nivell de desenvolupament dels destins de la xarxa DTI (Destinacions Turístiques Intel·ligents) a nivell nacional.

L’altre premiat ha estat la Xarxa Tourist Info de Dénia, per la seva estratègia de comunicació dirigida als seus públics objectius davant el canvi d’escenari generat per la pandèmia COVID-19.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací