Ciudadanos Castelló reclama més representació en el Consell General del seu partit en Comunitat Valenciana

667

Només compten amb un representant  en l’órgan directiu enfront dels sis de València i set d’Alacant

Els afiliats de Ciudadanos a la província de Castelló han reclamat una presència proporcional en el Consell General del partit. Dels 17 membres que corresponen a la Comunitat Valenciana, tres d’ells són membres del Comité Executiu, però els 14 restants es reparteixen entre les tres províncies, i es dóna el cas que València té 6, Alacant 7 i Castelló només 1. Els militants de Castelló estan molestos i han exigit un repartiment proporcional al nombre d’afiliats.

Esperanza Molina/ Actualitat Diària

Els afiliats de Ciudadanos a la província de Castelló es troben descontentaments perquè entenen que l’estructura del partit no els té en compte, i que València i Alacant es reparteixen tot el pes decisiu de la Comunitat Valenciana sense tot just comptar amb Castelló.

La història és aquesta: La V Assemblea General de Ciudadanos finalitzava ahir amb l’elecció dels membres del Consell General, integrat per 125 persones. D’aquests, 17 corresponen a la Comunitat València.

Tres d’ells formen part del Consell perquè també integren el Comité Executiu: Toni Cantó, Fernando Giner i María Muñoz. Però els 14 restants han sigut designats de la següent manera: 6 pertanyen a València, 7 a Alacant, però un només per Castellón: Julián Palacios.

El coordinador de l’Agrupació de Ciudadanos a Castellón, ja ha remés una queixa oficial al Partit per a denunciar la discriminació a la qual se sotmet la província de Castelló.

El normal i el que exigeixen els militants de la província, és que Castelló tinga un pes proporcional dins de l’estructura organitzativa del partit en la Comunitat Valenciana. “Felicitem a Julián Palacios per la seua elecció, però entenem que no hauria d’estar sol, sinó que hauria d’haver-hi més representants de Castelló en aqueix Consell”.

I és que amb la configuració actual, els de Ciudadanos de Castellón entenen que tant València com Alacant decideixen quasi unitàriament sense comptar a penes amb els posicionaments dels afiliats en aquesta província.

“De tots els actes celebrats per Ciudadanos, només en una ocasió es va fer a Castelló, la resta els organitzen València i Alacant. Si cal valorar o consensuar temes, decideixen fonamentalment València i Alacant, Castelló es troba en plena minoria. Ciudadanos Castellón també té pes i és rellevant en algunes institucions. Així ocorre a Almassora, Oropesa o a Benicàssim, on manté pactes de Govern, però a més, podria tindre una clau de canvi per a pactar amb el PSOE a l’Ajuntament i en la Diputació, i ni València ni Alacant valoren el seu potencial

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací