Dues empreses de Castelló exposaran la seua innovació en el Mobile World Congress

1301

Les empreses IoTsens i PaynoPain estan vinculades al Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló

Actualitat Diària

Les empreses castellonenques IoTsens i PaynoPain participaran a partir del pròxim dilluns 26 en el Mobile World Congress (MWC) 2018, que se celebrarà a Barcelona fins al dijous 1 de març. Ambdues companyies tecnològiques estan vinculades al Centre Europeu d’empreses Innovadores de Castelló a través de diferents projectes, i prendran part en aquesta cita, la més important del món en el seu sector, amb diferents objectius.

PaynoPain, que acaba d’incorporar-se al viver de CEEI Castelló, ha participat en anteriors edicions, en dues ocasions en el pavelló d’Espanya i en la plataforma de startups 4YFN, en la qual repeteixen participació.

Segons el CEO de l’empresa, Jordi Nebot, “valorem l’oferta comercial del MWC, tant pel programa d’activitats com per la qualitat dels productes i la possibilitat de trobar nous socis amb els quals cercar oportunitats de negoci”.

Per la seua banda, el director de desenvolupament de negoci de IoTsens, Ignacio Llopis, subratlla que per a l’empresa es tracta de la seua primera participació en el MWC com a expositors, “encara que acudím tots els anys com a visitants per a conèixer les últimes tendències a nivell mundial en tecnologia”.

Llopis subratlla l’evolució de l’esdeveniment, des d’un congrés exclusivament de telefonia mòbil per a derivar en altres àmbits “com les telecomunicacions en general, creació i monetització d’apps, màrqueting online, drones, grafé o Internet de les coses, que és el nostre àmbit”.

Per a IoTsens, explica, la fira resultarà interessant “per a fer networking i presentar els nostres últims productes de cara a enguany”.

Objectius de les empreses en el Congress

Quant als objectius amb els quals cada empresa encara l’esdeveniment, Nebot posa l’accent en la presentació de la solució de moneder electrònic de PaynoPain, CHANGEiT, “així com mostrar el cas d’èxit que hem tingut en Les Bahames al costat del nostre soci Tas Group, creant la marca IslandPay”.

Per la seua banda, Llopis aspira a “aconseguir la màxima difusió internacional dels nostres productes, d’acord amb la nostra vocació mundial, atès que hem aconseguit fer grans projectes en països com Aràbia Saudita, Uruguai, Jordània o Iran”.

En aquest sentit, subratlla, pretenen “reforçar la presència en el mercat d’Orient Mitjà i Llatí Amèrica, i aconseguir entrar en països com EUA, França, Regne Unit, Holanda o Alemanya”. Per a açò, presentaran sengles novetats. El primer està relacionat amb la Indústria 4.0: “es tracta d’un maquinari que permet el monitoratge, control i gestió en temps real, des de qualsevol dispositiu, dels processos productius de plantes industrials, aconseguint optimitzar els mateixos amb el consegüent estalvi de costos”, indica el director de desenvolupament de negoci de IoTsens.

La segona novetat és una línia de projectes d’Internet de les Coses “customitzats” específicament per a clients de molt diferents àmbits industrials, que ja s’ha engegat, per exemple, amb un dels productors més importants de màquines de cafè a nivel nacional, connectant les seues màquines a Internet per al seu monitoratge.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací