CCOO denuncia que el Provincial segueix sense conveni col·lectiu i els professionals segueixen sense cobrar el degut

1051

El sindicat lamenta el bloqueig de la negociació de l’II Pla d’Igualtat, la falta de professionals en diferents àrees de l’hospital i les inversions promeses sense complir

Actualitat Diària

CCOO del Consorci Hospitalari de Castelló ha emés un comunicat amb motiu de la visita de la Consellera de Sanitat, Ana Barceló a Castelló i manifesta que des del 18 de desembre de 2018, no s’ha celebrat Consell de Govern del Consorci Hospitalari. Cal destacar que la consellera estarà de visita hui en les obres del centre de salut del Raval Universitari de Castelló.

“Sense conveni col·lectiu: Aprovat el 8 abril 2015, pel Consell de Govern. Amb els informes de la Conselleria d’Hisenda 16/9/2016, la Direcció del centre l’oculte durant dos mesos, i lliurament als sindicats el 3/11/2016.

El Compromís del pagament de productivitat, on el Exdirector General, Justo Herrera, es va comprometre per escrit 1/06/2018, amb totes les Organitzacions Sindicals, al pagament de la productivitat al setembre 2018, en data de hui la plantilla segueix sense cobrar la quantitat deguda.

OFERTES D’OCUPACIÓ: l’oferta d’ocupació publica de l’any 2017, segueix sense publicació, la de l’any 2018 i 2019, ni tan sols s’a produït la preceptiva convocatòria per a la realització d’aquesta, tenint actualment en la plantilla més de 250 interins.

PLA D’IGUALTAT: l’Hospital Provincial segueix sense Pla d’Igualtat des de l’any 2017, l’equip d’Ana Barceló, segueix entossudit a bloquejar la negociació del II Pla d’Igualtat.

La falta de professionals en diferents àrees de l’hospital, les inversions promeses que no arriben, recollides en el Projecte integral que va presentar l’ex consellera Carmen Montón, en el Departament de Castelló, tals com el canvi del Servei d’Anatomia Patològica, l’ampliació del Servei d’Urgències (projectat per a 2018) i adequació de l’Edifici Oncològic {projectat2018-2019), així com la rehabilitació de l’edifici històric, entre altres”.

CCOO, reclamem a la Sra. Barceló, una reunió conjunta amb les diferents Direccions Generals de Pressupostos i RH, per a posar fi al bloqueig de les condicions de treball i econòmiques dels professionals del Consorci. Els emprats públics del Consorci, estan patint modificacions funcionals i retributives, sent inexistents en la Relació de Llocs de treball, provocant una indefensió. Per a afrontar-los els nous reptes en aquesta legislatura, li exigim a la Consellera que elimine de la seua agenda les polítiques restrictives dels drets de els treballadors del Consorci.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací