Castelló anima als restaurants locals a participar en el disseny d’un ‘Menú Escala’

1044

Puerta insta als establiments a ser partícips de la segona edició d’aquesta festa del mar que tindrà lloc del 25 al 29 d’abril

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat de Turisme, ha enviat al conjunt del sector de la restauració de la ciutat les bases per a participar en el disseny del ‘Menú Escala a Castelló‘. Els establiments podran adherir-se fins al dia 3 de març i el plat estrela haurà de ser el ‘Arrocito de Castelló’, recepta d’interès que es pretén destacar dins de la cuina castellonenca.

La presidenta del Patronat i regidora de Turisme, Patricia Puerta, ha animat a l’hostaleria local a “ser partícip d’aquesta festa del mar per a tornar a repetir l’èxit de la primera edició”. Puerta ha informat que aquests menús estaran actius del 13 d’abril al 5 de maig de 2019 i hauran de comptar amb un entrant elaborat amb producte local de Castelló i de temporada, el plat principal protagonitzat pel ‘Arrocito de Castelló’, les postres l’ingredient més important de les quals siga la taronja i, finalment, el carajillo.

“Amb aquesta iniciativa es pretén promocionar la gastronomia local, i concretament, el sector hostaler i la restauració local”, ha subratllat Puerta, la qual ha recordat que durant els tres dies que va durar l’esdeveniment l’any passat, Castelló va atraure 70.000 assistents, més de 30.000 visites als vaixells i un ple total en restaurants, bars i pàrquings. “Volem superar les dades de l’any passat i una bona manera de fer-lo és apostant per l’hostaleria i el producte local”, ha expressat. Enguany Escala a Castelló es realitzarà del 25 al 29 d’abril.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací