La cooperació entre el Servef i l’Ajuntament de Castelló ha permès contractar a 97 persones en programes d’ocupació en Tetuán XIV

1860

La regidora d’Impuls Econòmic, Patricia Puerta, i el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, han visitat els programes actius

Actualitat Diària

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, i la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica de l’Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta, han fet una visita al Tetuán XIV on es desenvolupen tallers i programes d’ocupació en els que estàn contractats 97 persones, i que suposen una inversió global d’1,3 milions d’euros finançats a través del Servef i amb col·laboració municipal.

La visita ha permès conèixer els treballs i activitats que estan realitzant 97 persones (87 contractades i 10 amb beca de formació) en el Taller d’Ocupació VIII, un curs de neteja, l’escola d’ocupació Et formem i el de Avalem.

La regidora ha destacat la importància de “sumar esforços entre administracions per a generar noves oportunitats d’inserció laboral per als col·lectius més vulnerables”. A més, Patricia Puerta ha recordat que enguany la inversió municipal en polítiques municipals d’ocupació ascendirà als 7,5 milions d’euros enfront del milió d’euros pressupostat en 2015.

Per la seua banda, el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha destacat l’oportunitat que estan oferint programes com l’Avalem Joves Plus per a incorporar el talent jove en els ajuntaments i que siga precisament en l’administració més propera en la qual tenen una oportunitat de millorar les seues expectatives laborals”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací