La Conselleria d’Obres Públiques millorarà la senyalització en les carreteres d’accés a l’aeroport de Castelló

1280

La consellera, que ha visitat les instal·lacions, ha explicat que estàn desenvolupant un mapa per a oferir un servei de qualitat en transport públic

Actualitat Diària

Les carreteres d’àmbit autonòmic que van fins al aeroport de Castelló tindràn una millor senyalització segon ha explicat la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, al director de l’aeroport de Castelló, Joan Serafí Bernat.

Salvador, que ha visitat les instal·lacions de l’aeroport acompanyada del director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, s’ha compromès amb l’equip directiu a estudiar una proposta de millora de la senyalització en els accessos tal com han abordat durant la reunió de treball que han mantingut.

En aquest sentit, Salvador ha explicat que “els tècnics de la conselleria van a analitzar la senyalització d’accessos a l’aeroport de València i Alacant com a referència i norma a aplicar a l’aeroport de Castelló amb la finalitat de detectar possibles deficiències i efectuar les millores. Ja que la senyalització en carreteres té la seua normativa, especialment quan es tracta de vies de gran capacitat i senyalitzen l’accés a una infraestructura com un aeroport”.

Així, s’ha detectat que existeixen deficiències de senyalització a l’aeroport en l’autopista AP-7 concretament en l’enllaç d’eixida de Torreblanca tant en el sentit de Castelló com en el de Barcelona” i ha afegit que l’adreça de l’aeroport es dirigirà al Ministeri de Foment, que té la competència en aquesta autopista perquè execute la senyalització.

Davant açò, la Conselleria s’ha oferit a l’aeroport per a elaborar una proposta tècnica concreta perquè l’adreça de l’aeroport puga traslladar-li-la al Ministeri. A més, també s’estudiaran les possibles opcions per a millorar la senyalització en les carreteres que són pròpies de l’Administració autonòmica.

Així mateix, ha anunciat que els equips tècnics de la Conselleria i de l’aeroport mantindran, pròximament, una reunió amb la finalitat d’incorporar als projectes de transport que la Conselleria està redactant en desenvolupament un mapa de les línies que resulten més convenients per a oferir un servei de qualitat en transport públic, donada la importància de l’aeroport en el desenvolupament social i econòmic de la província de Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací