Castelló potència l’arribada de més turisme amb una aliança estratègica amb Renfe Viatgers

639

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha signat l’acord de col·laboració entre el Patronat Municipal de Turisme de Castelló i Renfe Viatgers en el marc de la celebració de la Fira Internacional de Turisme (Fitur). El conveni anual té per objecte promocionar conjuntament els serveis de transport en ferrocarril de Renfe Viatgers i Castelló com a destinació turística i de negocis. Una aliança estratègica que “contempla importants avantatges per al sector turístic local atés que el mateix suposa potenciar l’arribada de viatgers d’altres zones d’Espanya a Castelló amb avantatges especials”, segons ha destacat la primera edila.

Sobre la base de l’acord, Renfe Viatgers es compromet a oferir descomptes als assistents i expositors de totes les activitats dutes a terme per a la promoció del turisme de congressos, convencions o qualssevol altres esdeveniments en general que celebre o organitze el Patronat de Turisme de Castelló. També s’afavorirà amb reduccions en la tarifa a tot viatger que contracte a través de l’empresa o empreses de receptiu designades pel Patronat de Turisme de les seues escapades temàtiques o de turisme MICE (Meetings, Incentius, Convencions, Esdeveniments i Congressos). Així mateix, i amb la finalitat de col·laborar en el foment del turisme cultural i de congressos, Renfe es compromet a facilitar els viatges en grup d’aquest col·lectiu.

El Patronat Municipal de Turisme, per part seua, acorda amb la signatura d’aquest document, el compromís de promocionar i publicitar els serveis de Renfe Viatgers com a mitjà de transport en totes les activitats amb caràcter general que duga a terme parell la promoció del turisme o de negocis.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací