Castelló obrirà una nova oficina d’informació turística en l’estació de trens

443

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló obrirà demà una Tourist Info en l’estació de trens. Un nou punt estratègic d’informació turística que “donarà visibilitat a l’oferta turística de Castelló i a tot el que la ciutat pot oferir, des de patrimoni a gastronomia, platges, muntanyes, festes, esports i múltiples experiències”, segons ha destacat l’alcaldessa, Amparo Marco. “És una bona notícia que puguem comptar amb aquest nou recurs en un moment difícil per al sector turístic com aquest, en el qual des de l’Ajuntament volem continuar apostant per una activitat estratègica per a la ciutat”, ha recalcat.

La presidenta del Patronat i regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha explicat que el nou punt d’informació turística “formarà part de la Xarxa de Tourist Info de la Comunitat Valenciana i donarà servei a tots els visitants que arriben a Castelló amb tren o amb autobús”. Tot això, “potenciant els valors de Castelló i reforçant les línies de treball del Patronat Municipal de Turisme, que passen per impulsar la gastronomia, cultura, esport, la mar i la muntanya, i el turisme de salut i de congressos, aprofitant els recursos empresarials, naturals, històrics, patrimonials i de comunicacions de la ciutat”.

L’espai té una superfície aproximada de 30 metres quadrats i la titularitat del mateix correspon a l’entitat pública empresarial Adif-Alta Velocitat. L’Ajuntament de Castelló ha subscrit un contracte d’arrendament i ha condicionat el local amb ajuda de Turisme Comunitat Valenciana, que col·labora amb el consistori en l’adequació i millora de la xarxa d’oficines Tourist Info de Castelló.

Amb la posada en marxa del nou servei en l’estació de Renfe, Castelló comptarà amb dues oficines d’informació turística que estaran obertes tot l’any. La de l’estació i la central que està al costat de la plaça Major, en la plaça de l’Herba. A més, s’atén també durant tot l’any en el punt d’atenció del pàrquing d’autocaravanes del Grau, situat a la Biblioteca de la Mar, a la platja de la Pineda. D’altra banda, de manera temporal s’obrin Tourist Info a la platja del Gurugú (avinguda Ferrandis Salvador) i en el passeig marítim.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací