La FVMP signatura un conveni de Transparència i Bon Govern, amb la Generalitat i les diputacions

409

Actualitat Diària

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha signat un conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, i les Diputacions d’Alacant, València i Castelló, per a col·laborar en matèria de participació, transparència i bon govern.

L’acord ha estat signat aquest matí en el Palau de la Generalitat, pel president de la FVMP, Rubén Alfaro, la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez, i els presidents de les diputacions provincials d’Alacant, València i Castelló; Carlos Mazón, José Pascual Martí i Antoni Gaspar. L’acte ha comptat amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, com a testimoni d’honor.

Aquesta aliança té com a objectiu la col·laboració entre les diferents entitats per a la posada en marxa dels mecanismes necessaris per a garantir el millor compliment de la normativa de transparència, participació, bon govern i integritat pública, promoure l’obertura i reutilització de dades i fomentar la participació ciutadana en els assumptes públics en l’àmbit de l’Administració local de la Comunitat Valenciana.

Per part seva, el president de la FVMP, Rubén Alfaro ha destacat que “amb la signatura d’aquest conveni, la Comunitat Valenciana fa un pas més per la consecució dels objectius de l’Agenda 2030, acostant-nos així al municipalisme europeista del qual volem formar part activa”. A més, ha afegit que “la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, aposta pel ferm compromís del municipalisme valencià amb la transparència, el bon govern i la participació ciutadana”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací