Castelló obri les inscripcions per a l’Escola de Matí i Vesprada del curs acadèmic 2019-20 en els col·legis

1495

El servei serà gratuït per a les persones supervivents a la violència de gènere o en situació de separació, amb escassos recursos

Actualitat Diària

El Servei d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes, dirigit per Verònica Ruiz, torna a oferir el servei d’Escola de Matí i Vesprada amb l’objectiu de continuar treballant per a la conciliació de la vida laboral i familiar. Es tracta d’un servei que “ofereix activitats socioeducatives i d’educació d’igualtat als xiquets de 3 i 12 anys en els col·legis en els quals estan escolaritzats en el municipi de Castelló”, explica Ruiz.

Aquesta iniciativa és una assistència d’acolliment i d’atenció per als xiquets i xiquetes que pretén “facilitar i proporcionar un recurs per a la conciliació de la vida laboral i familiar perquè pares i mares puguen anar a treballar sense que els seus xiquets estiguen desatesos”, assenyala l’edil. Així i tot, “no es tracta només de passar una estona a l’escola, sinó que d’oferir activitats educatives i en igualtat per a millorar l’aprenentatge global”.

La present edició ofereix diverses activitats innovadores, emmarcades en l’Escola de Vesprada. Els xiquets i les xiquetes podran gaudir aprenent Robòtica i Zumba els dilluns, Ciència Màgica i Escacs cada dimarts, Robòtica i English Play els dimecres, Anglés i Escacs els dijous i Zumba i Ciència Màgica els divendres.

Igualtat ofereix ho serveix de dilluns a divendres en horari matutí de 7.30 a 9.00 hores, i a la vesprada de 17.00 a 18.30 hores. El preu és de 25 euros al mes per als xiquets i xiquetes que van només al matí o només a la vesprada i de 40 euros per a l’alumnat que assisteix al matí i a la vesprada. Així i tot, les dones supervivents a la violència de gènere, i aquelles que es troben en situació de separació o divorci, amb escassos recursos econòmics i que estan sent ateses pels serveis públics corresponents, poden tindre aquest servei totalment gratuït.

Les inscripcions es poden realitzar des de la pàgina web de l’Ajuntament de Castelló, en l’apartat ‘Igualtat Dones i Homes’, mitjançant l’oficina virtual o de forma presencial a l’oficina de l’empresa encarregada del servei, Oca Grup. Per a apuntar-se cal presentar el full d’inscripció i l’imprés d’autoliquidació del preu públic, el qual haurà de ser imprés des de la pàgina web de l’Ajuntament.

Enllaç d’inscripció

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací