Les brigades municipals de Castelló adquireixen 17 vehicles de baixa contaminació en un any

931

Navarro confia a acabar el mandat amb tota la flota municipal integrada per model elèctrics, híbrids o de motor de gas

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló ha donat un fort impuls a la renovació de la flota de vehicles de les seues brigades municipals per models poc contaminants; elèctrics, híbrids o de motor de gas. Així, en l’últim any ha adquirit 17 vehicles alternatius als combustibles tradicionals. Al mateix temps, ha donat de baixa altres 13 per motius d’antiguitat.

“Un dels compromisos del Acord de Fadrell per a lluitar contra el canvi climàtic i perquè l’administració siga exemplaritzant en aquest compromís polític és reduir les emissions de la flota municipal vehicles. En aquest sentit, en l’últim any s’han incorporat 17 de vehicles baixos en contaminants, ja siguen elèctrics, híbrids o de motor de gas; i l’objectiu és acabar el mandat amb tota la flota municipal amb vehicles de baixes emissions”, subratlla el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, que acaba de signar la recepció de dues furgonetes híbrides destinades al servei de brigades municipals. Aquestes dues van ser contractades en 2014 pel sistema de renting i ara passen a propietat municipal.

Les brigades municipals i serveis generals de l’ajuntament disposen en l’actualitat de 24 vehicles híbrids, elèctrics o de motor de gas natural comprimit. Concretament, cinc turismes elèctrics i dos híbrids, set furgonetes elèctriques, un furgó,dos camions i dues furgonetes de gas natural comprimit, tres berlines híbrides i tres ciclomotors elèctrics.

Del total, en l’últim exercici s’han adquirit quatre Renault Zoe elèctrics – a través dels fons europeus de Edusi- quatre Peugeot Partner elèctrics, un furgó i dos camions de motor a gas, tres motocicletes elèctriques i tres bicicletes elèctriques. L’objectiu de la Regidoria de Transició Ecològica és continuar reemplaçant vehicles de gasolina per uns altres de baixa contaminació en els pròxims quatre anys.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací