Castelló inicia la inspecció de set habitatges oferits al pla de compra pública

459

Actualitat Diària

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló realitzarà les pròximes setmanes la primera visita a set habitatges de nova construcció que un propietari ha oferit al pla de compra d’habitatge públic. El departament que dirigeix María Jesús Garrido pretén amb aquesta iniciativa incrementar la xifra d’habitatges municipals.

“La primera fase del procés de licitació va acabar desert i lamentem que cap entitat financera va mostrar interès malgrat existir 13.000 habitatges buits a la ciutat. Ara estem en la fase de licitació amb negociació, segons estableix la legislació, en la qual es poden adquirir habitatges de manera directa si compleixen amb les condicions”, explica la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

La regidora destaca que l’Ajuntament ha rebut set propostes que seran inspeccionades aquest mes per un aparellador municipal per a comprovar que reuneixen els requisits.

Recorda que el pla de compra està dotat amb 1,8 milions de pressupost i cada unitat està valorada en un màxim de 101.000 euros. L’objectiu és l’adquisició de 18 habitatges, que se sumarien a les 227 que componen el parc municipal d’habitatges.

“Malgrat la falta d’implicació de les entitats financeres, confiem a materialitzar aquesta inversió i propiciar nous recursos habitacionals en un moment en les quals necessitats d’habitatge s’agreugen per la crisi per la pandèmia”, afegeix Garrit.

D’altra banda, la Regidoria continua tramitant el projecte per a reformar l’interior de 60 habitatges municipals de l’entorn de Castalia, en el qual té pressupostat 350.000 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací