Castelló obre el procediment obert del contractació del servei de lloguer de maquinària pesant de neteja per 760.000 euros

589

Una vegada adjudicat, el contracte tindrà vigència fins a l’any 2023, amb un cost anual màxim de vora 253.000 euros

Actualitat Diària

El regidor delegat de Neteja i Gestió de Residus, Ignasi Garcia, ha proposat a la Junta de Govern Local l’activació del procediment obert del contractació del servei de lloguer de maquinària pesant de neteja, unes tasques que també suposen el transport del materials retirats als punts adequats per al processament dels residus. És per això el total de la licitació té cost estimat de 760.000 euros.

Una vegada adjudicat, el contracte tindrà vigència fins a l’any 2023, amb un cost anual màxim de vora 253.000 euros. Entre les tasques del contracte figura també la neteja de les desembocadures del cursos d’aigua (séquies i rius) per tal d’evitar que l’aigua es quede estancada i els problemes que se’n deriven.

El regidor de l’àrea, Ignasi Garcia, ha destacat la necessitat de comptar amb un servei d’aquestes característiques «disponible i amb suficients recursos», per a fer front a «situacions excepcionals, com és la neteja després de temporals com els que hem patit enguany a la costa mediterrània i en què hem vist la importància de respondre amb agilitat». Així mateix, el servei cobrirà la gestió de les restes d’obres promogudes per l’administració municipal.

La maquinària pesant de què aquesta licitació permetrà disposar s’utilitza també per a la retirada de voluminosos o residus industrial dipositats de manera incontrolada i que el consistori ha de gestionar. El pleg de condicions detalla que les ofertes han d’incloure maquinària com ara pales, retroexcavadores o camions amb banyeres de transport.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací