Castelló adapta el dispositiu de neteja a la nova situació de prevenció del coronavirus

690

Garcia marca pautes de neteja amb desinfecció en els punts més sensibles de les instal·lacions municipals

Actualitat Diària

El regidor de Neteja, Reciclatge i Gestió de Residus, Ignasi Garcia, ha coordinat els dispositius de neteja de la ciutat per tal d’ajustar els recursos disponibles a la nova situació de provocada pel coronavirus i que ha obligat a ajornar  les festes de la Magdalena.

Amb aquesta finalitat, l’edil s’ha reunit amb els tècnics municipals responsables de diferents departaments i ha confirmat que s’aplicaran mesures especials de neteja amb productes desinfectants en els punts més sensibles de les instal·lacions municipals i les escoles. En aquests casos, els equips faran especial incidència en baranes o zones el contacte amb les mans siga habitual «per evitar i contenir una propagació del virus en cas que es poguera donar i fins que siga necessari per qüestions sanitàries», ha assegurat Garcia

El responsable de Neteja també ha confirmat que el consistori adaptarà el dispositiu espacial previst per a les festes de la Magdalena, dotat amb més d’un centenar de professionals i 66 vehicles i màquines. «Mantindrem algunes accions per a poder garantir la neteja i el bon manteniment de la ciutat», ha informat el regidor. Així mateix, asseguraran els recursos per tal de complir amb les indicacions que marquen les autoritats sanitàries durant els pròxims dies.

Suspensió de la Castellonada

La celebració de la Castellonada, prevista per aquest matí i organitzada per la Regidoria d’Educació i el Cefire, ha estat suspesa també. Garcia -en substitució del regidor d’Educació, Francesc Mezquita, qui està fora de la ciutat per assistir a un congrés- s’ha reunit amb els organitzadors per comunicar la suspensió i informar els centres participants. També han abordat la possibilitat de celebrar més endavant de l’esdeveniment educatiu i lúdic (el qual hauria concentrat a més d’un miler de joves) i sobre les compensacions als centres que han organitzat els viatges fins a la ciutat per a participar.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací