El Castell d’Onda estrena hui un nou punt d’informació turística per a millorar la experiència dels visitants

1353

Actualitat Diària

L’Ajuntament d‘Onda ha obert avui un nou punt d’informació turística en el castell per a oferir un millor servei als visitants que s’acosten a aquest monument durant els mesos d’estiu. Així, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, explica que “amb aquest nou punt d’informació en la temporada estival, volem complementar a la Tourist Info a la localitat perquè els turistes que arriben al principal monument de la localitat puguen tenir una bona experiència de visita gràcies a la informadora turística. Per a aquest equip de govern ha sigut molt important el turisme des del primer dia i hem treballat des de l’inici de la legislatura perquè es convertisca en una font d’ingressos per a l’economia local, no en va, les xifres de visitants a la localitat estan aconseguint números de rècord durant el nostre mandat”.

La informadora turística que donarà el servei en les instal·lacions del castell estarà en aqueix punt durant el que resta de mes de juliol, agost i setembre acompanyant al personal que ja assistia a les visites en el recinte i amb la possibilitat d’oferir una millor informació. “L’àrea de Dinamització Econòmica, que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, ha treballat durant tot l’any per a incrementar l’oferta turística del municipi i potenciar els grans atractius dels quals disposem. Fruit d’aquesta aposta pel turisme són les bones xifres que estem arreplegant en les múltiples activitats que s’organitzen i un exemple són les visites teatralizades que van començar el 18 de març i amb dues edicions per mes han atret a prop de 350 persones, completant tots els torns organitzats i amb llista d’espera per als pròxims mesos”, comenta l’alcalde.

Així, Huguet conclou que “des de l’equip de govern hem gestionat els recursos d’Onda per a fer-los el més atractius possibles a les visites, complementant l’oferta de la província de Castelló i acudint a les cites turístiques per a promocionar el ric patrimoni cultural i natural de la nostra ciutat. És una línia d’actuació en la qual anem a seguir treballant per a millorar dia a dia, ja que creiem que tenim molt que ensenyar i de gran interès”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací