Comencen en Betxí les obres del carril bici a Cartonajes La Plana

1098

El projecte remodelarà l’entrada nord a la població amb la construcció d’un passeig peatonal i la reestructuració del trànsit pesat

Actualitat Diària

Hui han començat els treballs de construcció del carril bici cap a Cartonajes la Plana que permetrà l’accés dels treballadors a les empreses mitjançant la bicicleta o a peu. I és que el projecte inclourà una plataforma ciclable de 2,5 metres d’amplària i un passeig per a vianants que enllaçarà amb diverses indústries i amb alguns centres escolars com l’IES i Pequelar. Així mateix, s’inicia el pas definitiu per poder minimitzar, en els pròxims mesos, el trànsit pesat per dins del municipi, ja que el projecte inclou la reestructuració del creuament de vehicles pesats unida a la construcció del pas elevat del Puntarró.

Durant els pròxims dies es durà a terme la demolició de diverses voreres i embornals de la zona i posteriorment es passarà a la reubicació de les faroles, a la construcció del bulevard peatonal i al modelat del carril bici, que enllaçarà amb la futura passarel•la sobre el riu Sec i amb el primer tram del camí escolar de l’avinguda Sant Josep Obrer.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha apuntat que “com es preveia, el final d’any està sent molt intens a en l’àmbit de la construcció, ja que hem d’escometre diversos projectes inclosos dins de la millora i modernització dels polígons industrials”.

Esta és la culminació al procés de remodelació del trànsit rodat per dins del municipi iniciat en els últims anys. Al trasllat dels camions fora del casc urbà arrel de la construcció de la campa, es va continuar amb la construcció de la rotonda d’accés nord, l’asfaltat del camí dels Pals i la remodelació de les avingudes sant Josep Obrer i Joaquin Dualde. “Tot això evidencia que en este procés de millora i modernització de la mobilitat urbana hem seguit un pla traçat amb antelació i que hem anat executant per etapes i amb importants subvencions”.

De fet, en este cas és la Generalitat Valenciana la que sufragarà vora el 70% del pressupost de l’obra amb els 700.000€ que ha destinat a Betxí. El projecte compta amb un pressupost de 70.000€ i s’espera que puga estar acabat abans de final d’any.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací