Un novedòs canvi de recorregut i la Nit del pijama, principals novetats del Carnestoltes d’Alcossebre

742

El districte marítim viu les celebracions de Carnestoltes del 28 de febrer a l’1 de març amb diferents actes molt participatius, com el Carnestoltes Infantil o la “Animalada per Carnestoltes”

Actualitat Diària

Alcossebre es prepara ja per a tindre-ho tot a punt de cara a la celebració del Carnestoltes, que es prolongarà del 28 de febrer a l’1 de març. Els actes donaran principi el divendres 28 amb la desfilada dels alumnes del CEIP La Mola, a les 11.30h, i a la vesprada desfilaran els alumnes de l’Escola Infantil Pipó i la ludoteca d’Alcossebre, amb xocolate per a tots en finalitzar. A partir de les 20.30h, se celebrarà la Nit del Pijama, amb sopar de paiporta en la Carpa de Festes i en finalitzar tindrà lloc el nou acte de la Desfilada de Pijames amb la participació de la carrossa de la Reina del Carnestoltes, Clara Cerdán, i recorregut per Av. Blasco Ibáñez, Av. València, carrer Alcalà, camí L’Atall, plaça Constitució, carrer Sant Benet, Av. València i Av. Blasco Ibáñez fins a la Carpa de Festes, on hi haurà una actuació del grup Decajón i discomòbil. S’opta per aquestactenou per a potenciar la participació en la primera nit del Carnestoltes d’Alcossebre.

2702 carnaval Alco arxiu 2

El dissabte 29 tindrà lloc el tradicional concurs de disfresses de mascotes “Una Animalada per Carnestoltes”, a partir de les 11.00h en la plaça de la Mola. A les 16.30h, el protagonismeserà per als més xicotets, en la desfilada infantil, amb el Rei infantil, Lluís Herráiz. A les 22.00h, se celebrarà la gran desfilada de les colles que canvia el seu recorregut respecte a l’any passat: s’eixirà des de L’Atall (a l’altura del restaurant Dora) i seguirà per Plaça Constitució, carrerRench (amb el sambòdrom instal•lat enfront del centre de salut), carrer Barquer, carrer Alcalà i avinguda València. Des de la regidoria de Festes, Jordi Batiste destaca que “en la reunió mantinguda amb les colles, se’ns va traslladar aquesta proposta de canvi i, després d’estudiar-ho amb la Policia Local, i la resta de regidories, l’aplicarem perquè pensem que el Carnestoltes eixirà guanyant”.

Els actes finalitzaran el diumenge 1 de març, amb el Concurs de Disfresses de l’Associació de Jubilats Sant Benet.

Amb la finalitat d’evitar els desplaçaments entre Alcalà i Alcossebre amb cotxe particular, l’Ajuntament disposa autobusos gratuïts entre els dos nuclis: el dissabte 29 de febrer, l’autobús eixirà des d’Alcalà (carrer General Cucala) a les 20.00 hores. Per a tornar des d’Alcossebre (amb estacionament al carrer Colón), en dos horaris: les 1.00 hores i les 5.00 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací