Carmen Fabregat és triada reina infantil de la Fira d’Onda 2018

Serà l'afortunada representant de tots els xiquets i xiquetes en les pròximes festes que commemoren, a més aquest any, el seu 150 aniversari

1504

ActualitatDiària

Carmen Fabregat, del col·legi María Rosa Molas, ha sigut triada per a ser la reina infantil de la Fira d’Onda 2018. L’alcalde, Ximo Huguet, ha presidit aquesta vesprada el sorteig en un acte que s’ha celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament. També ha assistit el regidor de Festes, Asensio Blaya; la reina infantil de les festes de 2017, Rocío Vilar, al costat de la seva cort, així com la reina de la Fira, Mireia Centelles, i les seves dames.

Una vegada realitzat el sorteig entre les candidates, Carmen Fabregat serà l’afortunada de  representar a tots els xiquets i xiquetes d’Onda en les pròximes festes, que commemoren a més aquesta any el seu 150 aniversari, per la qual cosa serà un regnat doblement especial. A partir d’avui, la reina estarà en tot moment acompanyada d’Adrián Peris, del CEIP Pius XII. Així, la seva cort d’honor estarà composta per Rihanna Sánchez, del CEIP Miralcamp; Vega Pla, del CEIP Baltasar Rull;  Lidia Belloso, del CEIP Mestre Caballero, acompanyada de Jordi Rubio, del mateix col·legi; Irene Ferrandis, del CEIP Baltasar Rull, acompanyada de Gaizka Pérez, del col·legi Verge del Carmen; i Inés García, del CEIP Miralcamp.

Després de l’acte, la ja nova reina infantil i la seva cort s’han fotografiat a la porta de l’Ajuntament acompanyats de familiars i amics que no han volgut perdre’s aquest moment tan especial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací