Del 23 al 26 de maig Onda serà la seu nacional del handbol infantil femení

774

Aquesta fase del torneig es disputarà del 23 al 26 de maig al municipi onder, amb la participació de l’equip del Club Handbol Onda que va quedar subcampió en l’autonòmic

Actualitat Diària

Onda acollirà el campionat d’Espanya d’Handbol infantil femení del 23 al 26 de maig al pavelló Víctor Cabedo. Aquesta fase del campionat va ser presentada pel regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, al costat del president del club Handbol Onda, Manolo Gimeno; l’entrenador Rubén Muñoz, i dos integrants de l’equip que disputarà aquest campionat després de proclamar-se subcampiones autonòmiques recentment a Benidorm.

Chalmeta ha convidat a “la ciutadania d’Onda al fet que s’acoste a veure aquest esport durant el pròxim cap de setmana i animen al nostre equip en un esdeveniment esportiu de primer nivell, que es disputarà a la localitat per primera vegada en la història, gràcies al treball també de l’equip i del Club Handbol Onda. A més, volem donar les gràcies a la Federació Espanyola d’Handbol que haja confiat en Onda per a aquesta fase”.

Els partits es retransmetran també en streaming per la plataforma de la Federació. En termes d’assistència, s’espera rebre a Onda a unes 1000 persones, un impacte de més de 30.000 euros i un ple al 100% dels hotels. Les persones que visiten Onda “podran gaudir del ric patrimoni natural i cultural que té Onda, com, per exemple, el Museu del Carmen, Museu del Taulell Manolo Safont o el castell. Al seu torn podran degustar tota l’oferta gastronòmica que pot oferir Onda través dels locals d’Hosturionda i ser un aparador a nivell turístic”, ha conclòs Chalmeta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací