Cajamar patrocinarà la guia ‘Els millors olis d’oliva verge extra de la Comunitat’

471

Actualitat Diària

La banca cooperativa Cajamar patrocinarà la segona edició de la guia “Els millors olis d’oliva verge extra de la Comunitat Valenciana 2020”, amb l’objectiu de donar visibilitat al treball de les almàsseres, envasadors i cooperatives i posar en valor l’oli d’oliva a nivell local, nacional i internacional.

El director territorial de Cajamar a València, Eduardo Holgado, i el director de la guia, Francisco Albert Fabra, han subscrit l’acord de patrocini d’aquesta publicació que es presentarà a la fi d’aquest mes, i en la qual participaran més de 30 productors locals.

La guia s’editarà en anglès, castellà i valencià, i s’enviarà gratuïtament a 200 botigues especialitzades i 40 distribuïdors de Madrid, Catalunya, Màlaga i País Basc, així com a 100 importadors, compradors actius de Aove, d’Alemanya, Noruega, Holanda, Regne Unit i Bèlgica. Així mateix, es difondrà en fires nacionals i internacionals del sector i a través de xarxes socials.

La guia es recolzarà en dos pilars fonamentals com són la gastronomia i el turisme, per a això el contingut anirà més enllà d’una mera presentació dels diferents olis d’oliva verge extra, despertant l’interès de compradors gràcies a receptes, maridatges i articles desenvolupats, atès el perfil dels compradors.

Francisco Albert Fabra ha assenyalat que amb aquesta segona edició de la guia “busquem fomentar el consum i el coneixement del producte des de l’origen, i desenvolupar el concepte de “Els rutes dels olis”, una manera de oleoturismo sostenible, familiar i gastronòmic per a interactuar amb el nostre Aove, els seus productors i el patrimoni olivarer reconegut per la FAO”.

Per a més informació sobre l’edició 2020 de la guia “Els millors olis d’oliva verge extra de la Comunitat Valenciana”: www.yovirgenextra.com.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací