Inicien el procés per a l’adquisició d’un immoble per al consultori de Constitució a Castelló

534

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública adquirirà un immoble en el nucli urbà de la ciutat de Castelló per a albergar el consultori auxiliar de Constitució. Aquesta proposta de compra s’ha publicat aquest dimecres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La publicació recull les característiques tècniques de l’immoble i els requisits assistencials exigits per al compliment de les funcions pròpies d’un centre sanitari.

Així ho ha transmès la Direcció General de Règim Econòmic de conformitat amb el que es disposa en la Llei 14/2003, de 10 d’abril, de Patrimoni de la Generalitat Valenciana, pel qual s’iniciarà un termini de 20 dies per a rebre les propostes de locals en venda.

Segons aquesta publicació, l’immoble haurà d’estar situat en una zona pròxima al consultori auxiliar de Constitució, situat al carrer Coves de Vinromà 3, i ha d’ocupar una superfície aproximada de 1.000 metres quadrats. Entre els requisits, Sanitat enumera l’exclusivitat d’ús del local, amb l’objectiu d’evitar interferències amb altres negocis, la presència d’il·luminació i ventilació natural, així com una longitud de façana suficient per a afavorir diversos accessos.

El consultori auxiliar de Constitució de Castelló roman sense activitat assistencial a causa de les condicions arquitectòniques de la instal·lació que no permeten la seva adaptació als requisits de seguretat i salubritat exigits per la situació de pandèmia.

La població assignada a aquest consultori està rebent atenció en el centre de salut Palleter, que és el seu centre de referència i en el qual s’han adaptat les consultes dels seus professionals.

El Departament de Salut de Castelló va iniciar la tramitació del canvi d’ubicació d’aquest consultori abans de l’inici de la pandèmia amb l’objectiu de millorar l’assistència sanitària de la població en un altre espai que garantís les condicions arquitectòniques recollides en la normativa sanitària i ha remenat diverses alternatives de solució fins a la publicació d’aquest anunci de compra.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací