Descobreix les deu cafeteries més puntuades a Castelló per a poder refugiar-se aquest hivern

633

 

És fiable el rànquing que sorgeixen i s’elaboren en xarxes sobre aquests locals?

Són les sis de la vesprada a Castelló i el cel està mig ennuvolat, d’aqueix color gris trist que avisa l’arribada de l’hivern. A partir d’ara, amb l’arribada de la rutina: el treball, la escola i la universitat, també el fan aqueixes vesprades afables de cels impossibles en les quals després d’una llarga jornada, l’últim que es desitja és arribar a casa i tancar-se. Quasi és més temptador perdre’s pels carrers de Castelló: el Fanal, Santa Clara, El Corte Inglés, María Agustina, Borrull… i prendre amb companyia o tot sol un café o un xocolate calent mentre es llig un bon llibre.

Társila Galdón/ Actualitat Diària

Aquest és un retrat romàntic de la ciutat de Castelló, però la veritat és que la ciutat té molts racons meravellosos en els quals refugiar-se aqueixes vesprades d’hivern. Existeixen rànquings? Per descomptat! Cal tindre en compte que no hi ha alguna cosa que li agrade més a l’era de la digitalització que elaborar rànquings i especialment a TripAdvisor, una de les webs més influents de hui dia en el món de l’hostaleria.

Aquesta és una xarxa amb bastant trànsit d’usuaris, ja que segons estimacions de la pròpia web, el portal alberga un total de 859 milions de comentaris i opinions sobre allotjaments, restaurants, experiències, excursions… tot allò que tinga a veure amb turisme o gastronomia.

Plaza La Farola de Castelló.

És fiable el rànquing?

Els hostalers tenen amb TripAdvisor una croada, ja que moltes persones tenen a la web com lloc de referència on realitzar les consultes i en fi, algunes opinions poden ser falses o no estar ben fundades o directament, que el rànquing no traduïsca la realitat hostelera de la ciutat en qüestió.

En 2011 TripAdvisor va ser investigada per l’Autoritat britànica d’Estàndards de Publicitat (ANSA) i multada amb 300.000 euros juntament amb Expedia i Hotels.com a França per crítiques falses segons Facua.

També va ser multada en 2014 a Itàlia per aquest tema però en 2015 li van donar la raó a la web. A Austràlia (2018) unes empreses van ser multades per escriure valoracions falses en TripAdvisor.

La realitat és que una persona no es pot fiar al 100% de TripAdvisor però comparant-ho amb Booking (una altra de les grans webs d’aquesta índole) en realitat, els rànquings són semblants. És cert que no és totalment fiable, però és un bon punt a tindre en compte.

ELS CONSULTORS SEU I DE MÀRQUETING DIGITAL RECOMANEN QUE EL MATEIX PERSONAL ANIME AlS CLIENTS A ABOCAR UNA OPINIÓ POSITIVA

Els Consultors SEU i de Màrqueting Digital recomanen que el propi personal anime als clients a abocar una opinió positiva i al fet que es lluite per aconseguir molts comentaris, ja que s’afavoreix l’ordenació dels resultats. També té importància l’antiguitat dels mateixos comentaris, com més recents siguen les valoracions, més valor presenten.

Aquests últims punts també poden ser útils a l’hora de valorar els llocs: el nombre de comentaris, les puntuacions o si els comentaris són molt recents.

Els deu primers Cafés de Castelló en el rànquing de TripAdvisor

1.Dama Blanca (Carrer Asensi 19, 12002). Aquest lloc presenta un total de 31 opinions i una mitjana de puntuació de 4.5.

Imagen obtenida a través de las redes de Dama Blanca

2.Granier (Avinguda València, 22). Aquest café reuneix un total de 28 opinions i una puntuació mitjana de 3,5.

Imagen obtenida a través de las redes de Granier Castellón
3. Panaria (Centre Comercial La Salera). Aquest café reuneix un total de 36 opinions i una puntuació mitjana de 4.

4. Artepsa (Ronda Millars, 87). Aquest és un café que presenta un total de 13 opinions i una puntuació mitjana de 3.

5. IMA (Av. Caputxins, 13). Aquest lloc presenta un total de 19 opinions amb una puntuació de 4,5.

6. Piccadilly Coffee (Carrer Jose Mulet Ortiz). Presenta només una opinió i una puntuació de 4.

7. Cafeteria Noya (Avinguda del Port, 10). Reuneix set opinions amb una puntuació de 4.

8. Cafeteria APTC (Carrer Sanahuja, 4). Aquest local presenta un total de quatre opinions i una puntuació de 3.

9. El Fadrí (Plaza Pescadería). Reuneix cinc opinions amb una puntuació de 3.

10. Pastisseria Fágar (Carrer Ribelles Comín). Presenta un total de dues opinions amb una puntuació de cinc.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací