Vila-real inaugura les obres ‘Silvia’ i ‘María’ de Jaume Plensa aquest divendres en l’Estadi de la Ceràmica

611

Les escultures monumentals, cedides per la Fundació Hortensia Herrero, s’exhibiran durant un any i mig

Actualitat Diària

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la presidenta de la Fundació Hortensia Herrero, Hortensia Herrero, inauguraran aquest divendres 18 de setembre a les 12.00 hores l’exposició temporal de dues escultures monumentals del prestigiós artista Jaume Plensa gràcies al conveni subscrit entre l’Ajuntament, Mercadona i la Fundació Hortensia Herrero. Les peces s’exhibiran durant un any i mig en la plaça de l’Estadi de la Ceràmica gràcies a aquest acord, que no suposa cap cost per a l’Ajuntament de Vila-real.

L’acte d’inauguració serà conduït pel comissari de l’exposició, Javier Molins, i intervindran la presidenta de la Fundació Hortensia Herrero i l’alcalde de Vila-real. Amb els parlaments de tots dos quedarà inaugurada la mostra temporal, que romandrà durant un any i mig en aquest emplaçament. També participarà en l’acte el president del Villarreal CF, Fernando Roig, i membres de la directiva del club, entitat que va sufragar la construcció de la plaça de l’Estadi de la Ceràmica.

Les peces monumentals que conformen l’exposició són dues de les set escultures de la destacada exposició de Jaume Plensa que la Fundació Hortensia Herrero va fer possible l’any passat en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Aquestes dues peces són ‘Silvia’ i ‘María’ i van ser adquirides per Mercadona i la pròpia Fundació Hortensia Herrero, respectivament. Ara, arriben a Vila-real després d’haver sigut exposades a Elx, per a completar així el seu periple per les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací