Cabanes fa una inversió de 20.000 euros en programes d’eficiència energètica amb la renovació de LED

730

Centenars de veïns, veïnes i visitants van gaudir amb els diferents actes organitzats el dissabte per Sant Antoni

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Cabanes ha invertit 20.000 euros en programes d’eficiència energètica en el municipi. La iniciativa ha permés renovar lluminàries substituint les antigues per LED i il·luminar nous espais públics. Així els treballs s’han dut a terme en el polígon industrial El Pont, en la plaça de Les Escoles Velles i el barri de l’Empalme de la Ribera. sant antoni la ribera

Dissabte passat les celebracions de Sant Antoni van arribar a Cabanes i a la Ribera. Centenars de veïns, veïnes i visitants van gaudir amb els diferents actes organitzats. Cal destacar la processó i benedicció dels animals així com el repartiment de les coquetes i les primes. Més de 4.000 dolços típics de la data, entre coquetes i primes, van ser repartits entre els assistents.

Cal assenyalar que els festejos a Cabanes es van allargar durant tot el dissabte. Al matí els membres de l’Associació de Cavalls de Cabanes van recollir la llenya del sector 2 per a fer la foguera. Ja a la vesprada, va haver-hi tardeo amb el grup Art Flamenc al qual va seguir la benedicció, processó i repartiment de coquetes. La jornada es va allargar fins a altes hores de la matinada amb la discomòbil The End en la carpa de festes. Ahir diumenge, la festa del patró dels animals va continuar amb la missa en honor al sant, el repartiment de coquetes per les cases del sector, un dinar de germanor, jocs infantils i música i ball amb el Showman del Serrucho i la discomòbil The End.

Els festejos de Sant Antoni també van arribar a la platja de Torre de la Sal on el dissabte es va celebrar la benedicció dels animals i el repartiment de la coqueta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací