La Nit de la Xulla tonar a Vila-real amb els seus ingredients como les brases, la carn i la festa

Qui més va notar aquesta afluència i les ganes de participar en les festes durant aquest dilluns, van ser les carnisseries locals

936

RM/ActualitatDiària

Vila-real va omplir anit els seus carrers de fum, foc, carns, olor de brasa i sobretot de gent. La ciutat va celebrar la tradicional Nit de la Xulla, que complia 39 anys, des que l’exalcalde Bautista Carceller la incloguera en el programa de festes en 1979, i que sens dubte, ha acabat sent l’acte més multitudinari i amb més tradició de les festes patronals entre els penyistes i la resta de la societat vila-realenca.

Xulla Vila-realQui més va notar aquesta afluència i les ganes de participar en les festes durant aquest dilluns, van ser les carnisseries locals, que han fet ‘l’agost’ després de vendre centenars de quilos de carn de tot tipus que avui es couran entre brases.

La macrodiscómovil Carnavalia serà el remat final per a aquells valents que vulguen moure l’esquelet després d’un gran festival gastronòmic.

La reina i dames de la ciutat, juntament amb el regidor de Festes, Javier Serralvo, i altres representants van visitar les diferents penyes que celebren la nit de la xulla, un esdeveniment que arriba a tots els carrers de la ciutat i en la que participen pràcticament tots els veïns.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací