La Policia Local de Borriana deté un individu relacionat amb delictes contra la propietat

734

Aquestes actuacions se sumen a les altres dos operacions policials de la setmana passada

Actualitat Diària

La Policia Local de Borriana durant aquesta matinada ha realitzat dos intervencions relacionades amb delictes contra la propietat amb resultat d’una detenció i l’embargament de diversos materials. Aquestes actuacions se sumen a les altres dos intervencions policials que van tindre lloc la setmana passada.

Concretament, els fets es van produir quan al voltant de les 2h de la matinada una patrulla de la Policia Local va observar un individu que portava una motxilla, el qual, en adonar-se de la presència dels agents, va fer mitja volta per a fugir del lloc precipitadament. L’individu va ser interceptat i del registre de les seues pertinences va resultar que portava 4 cartutxos de pistola del calibre 9mm, una pistola de fabricació artesanal i una ballesta, també de fabricació casolana, així com altres objectes.

FOTO HERRAMIENTASEls agents van procedir a intervindre tots aquests artefactes i en consultar la base de dades policial va resultar que contra l’individu, C.P.G. de 37 anys d’edat, constava una ordre de busca i detenció per part dels Jutjats, per la qual cosa es va procedir a la seua detenció i trasllat al Lloc Principal de la Guàrdia Civil, des d’on serà posat a disposició judicial i presumiblement es prosseguirà la investigació per si el detingut estiguera relacionat amb altres fets delictius.

A més, com a resultat de la tasca preventiva de la Policia Local, amb anterioritat, sobre la mitjanit, també van interceptar un vehicle en l’avinguda del Transport amb cinc individus als quals els van ser requisades diverses ferramentes de les que s’empren en el robatori d’immobles, així com un passamuntanyes i diverses substàncies estupefaents, si bé en quantitats pròpies de l’autoconsum.

De la identificació dels subjectes va resultar que posseïen diversos antecedents per delictes contra la propietat, lesions, atemptat a agents de l’autoritat i, fins i tot, de violència de gènere, si bé no existia actualment contra ells cap requisitòria o ordre de detenció en vigor.

Encara així, tota aquesta actuació va ser posada en coneixement de la Guàrdia Civil per si fóra d’interès en altres investigacions, en el marc de la col·laboració de la Policia Local de Borriana amb la Guàrdia Civil en el manteniment de la seguretat ciutadana del municipi.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací