Borriana repartirà aquest dimecres masqueretes entre la població de 14 a 64 anys de la zona 2 al Jardí del Bes

571

A les persones majors de 65 anys, l’Ajuntament els farà arribar les masqueretes a casa directament per evitar-los el desplaçament

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Borriana repartirà masqueretes demà dimecres en horari de 9h a 13h i de 16h a 20h, en les en cinc taules instal·lades en el Jardí del Bes per a les persones residents en la zona 2. Contínua així el repartiment entre la ciutadania de Borriana, d’edats compreses entre els 14 i 64 anys, de les 25.000 masqueretes homologades tipus FFP2 adquirides pel consistori.

Cal recordar que l’equip municipal de govern ha elaborat un dispositiu per a la distribució d’aquest contingent de masqueretes, amb l’objectiu de facilitar el seu lliurament al major nombre possible de veïns i veïnes que ho desitgen. Per a la qual cosa s’ha elaborat un mapa amb el cens per zones. A les persones majors de 65 anys, l’Ajuntament els farà arribar les màsqueres a casa directament per evitar-los el desplaçament.

En l’operatiu de lliurament que s’està realitzant durant cinc dies consecutius en 6 zones diferents del municipi, participen la Policia Local i personal de Via Pública, així com voluntaris de l’Assemblea Local de Creu Roja de Borriana i de protecció Civil.

El mapa amb les zones dividides per districtes per al repartiment de masqueretes es pot consultar en el web municipal www.burriana.es i en les xarxes socials municipals.

El diumenge va començar el lliurament de masqueretes per a les persones residents en les zones 5 i 6 en el Port i en el Grau, el dilluns en el Calvari per a les residents en la zona 1, i avui dimarts en la Llar fallera per a les persones de la zona 4. Demà dimecres la distribució es realitzarà en el Jardí del Bes per als residents en la zona 2 i, finalment, el dijous en la plaça de l’Hereu per als de la zona 3.

Una sola persona amb el DNI pot arreplegar les masqueretes de la unitat familiar censada (persones que estan censades en la mateixa vivenda). A més, també podrà arreplegar les masqueretes de veïns i veïnes, sempre que aporte la documentació (DNI) d’aqueixes persones.

Per a la població infantil l’Ajuntament ja va adquirir 5.500 masqueretes infantils de dues grandàries, reutilitzables i homologades, destinades a escolars majors de 3 anys i menors de 14 anys, que ja s’han distribuït entre tots els centres educatius del municipi perquè cada centre realitze el lliurament.

Igualment, per a la població de majors de 65 anys i col·lectius vulnerables de risc davant la pandèmia de la Covid-19, les farmàcies del municipi proporcionen tres masqueretes que aporta la Generalitat Valenciana per a la seua distribució gratuïta, mitjançant la presentació de la targeta SIP en les oficines de farmàcia de Borriana i sense cap cost per a la persona usuària.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací