Borriana premiarà als deportistes locals a la seua Gala de l’Esport

Se celebrarà el divendres 26 de gener al CMC la Mercè de la localitat a les 20 hores

1532

ActualitatDiària

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Borriana ha anunciat l’obertura del termini per a presentar les candidatures als premis de la Gala de l’Esport que enguany se celebrarà el divendres 26 de gener al CMC la Mercè de la localitat. La regidoria d’Esports ha informat als clubs l’obertura per a la presentació de candidatures, i com a data límit el dilluns dia 15 a les 14:00 hores en el registre municipal de l’ajuntament.

Els premis presentats a la Gala de l’Esport de Borriana seran nou, al Millor Esportista Promesa Masculí i femenina, al Millor Esportista Masculí i femenina, Premi a l’Esport i Discapacitat masculí i femenina, en què es valoraran els esportistes de qualsevol edat amb reconeixement de discapacitat, Premi al Centre Educatiu Promotor de l’Activitat Física i de l’Esport, Premi a l’entitat promotora de l’Activitat Física i de l’Esport a Borriana, per la seva col·laboració amb el mateix, i finalment, una Menció Esportiva Especial que atorgarà l’Ajuntament de Borriana per la trajectòria i treball en el món de l’esport.

En els premis poden concórrer esportistes, entrenadors, directius, clubs esportius, empreses i veïns que acrediten la seva col·laboració desinteressada en l’activitat física i l’esport a Borriana. Cada persona o entitat només podrà presentar a una candidatura per categoria. Els premis són de lliure presentació, de manera que qualsevol persona o entitat municipal és lliure de presentar una candidatura, sempre que complesca amb els requisits. El conjunt de les bases per presentar les candidatures es poden consultar al web del SME.

Tal com ha explicat Granel “es tracta de reconèixer el treball dels esportistes i clubs de la localitat de la forma més democràtica i oberta possible, perquè totes les persones que practiquen esport a un o altre nivell, puguen presentar les seues candidatures”. Per tant, els clubs esportius, centres educatius, associacions i esportistes individuals tenen fins al dilluns 15 de gener per presentar les seues candidatures.

Després serà el jurat format pel regidor d’Esports, dos representants de clubs esportius col·lectius, dos clubs esportius individuals, dos centres educatius, dos representants d’esportistes inscrits en activitats municipals, i el tècnic municipal de l’SME, el qual decidirà els premiats.

Finalment, la Gala de l’Esport també servirà per lliurar els premis del II Circuit Local de Curses Populars de Borriana que s’ha celebrat durant el passat any.

La Gala de l’Esport tindrà lloc el proper divendres 26 a partir de les 20:00 hores al CMC la Mercè, en el que des del consistori s’espera que “comporte la consolidació d’una celebració anual que serveix tant per premiar els esportistes més destacats de l’últim any, com per seguir amb la promoció de la pràctica esportiva en la qual tant s’ha treballat a Borriana en els últims mesos “.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací