Borriana felicita a Mercedes Fayos, una nova veïna que se suma al ‘club’ dels centenaris de la ciutat

622

Actualitat Diària

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, i el regidor de Gent Major, Hilario Usó, han volgut estar presents avui en l’especial felicitació i en l’homenatge organitzat per a celebrar els cent anys de Mercedes Fayos Carbó, una veïna de Borriana que se suma a la llista de persones centenàries a la ciutat.

La representació municipal s’ha desplaçat per a la celebració a la Residència de la Generalitat per a persones majors dependents, on han lliurat a Mercedes un ram de flors, una placa commemorativa i un obsequi, davant la presència dels seus familiars, del personal del centre, així com dels companys i companyes residents.

A més, un grup de xiquets i xiquetes de 4t de l’ESO del col·legi Illes Columbretes, acompanyats per la directora, Marisa Canseco, han participat en l’homenatge a Mercedes Fayos, i li han interpretat amb diversos instruments algunes peces de música per a finalment cantar-li d’aniversari.

Per la seua part, Mercedes ha agraït les atencions rebudes i els ha comptat als xiquets i xiquetes històries de quan era xicoteta i, posteriorment, totes les persones que han acudit a celebrar el seu aniversari han brindat pels seus 100 anys.

L’alcaldessa ha volgut felicitar Mercedes pels 100 anys i l’ha animada a “seguir endavant i complir més anys envoltada dels seus familiars i amb els serveis i les cures que li presta una de les residències més ben considerades en l’àmbit autonòmic, com és la de Borriana”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací