Borriana continuarà oferint activitats d’estiu gratuïtes durant el mes d’agost

3767

La programació va dirigida als xiquets d’entre 8 i 14 anys i les famílies monoparentals tindran preferència

Actualitat Diària

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Borriana conjuntament amb l’Agrupament Escolta Borriana i Monitors.es, continuarà oferint una completa programació d’activitats estivals gratuïtes al llarg del mes d’agost com a alternativa a les activitats cancel·lades davant la impossibilitat d’assegurar al 100% de les condicions sanitàries necessàries per a evitar el risc de contagi per la Covid-19.

La programació estival del mes d’agost impulsada per l’àrea municipal de Joventut va dirigida a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 8 i els 14 anys. Les famílies interessades poden realitzar ja les inscripcions, tot tenint en compte que en les activitats oferides per l’Agrupament Escolta, tindran preferència les famílies monoparentals. Les activitats començaran el dilluns 3 d’agost i finalitzaran el 31 d’agost, dividides per setmanes.

Del 3 al 31 d’agost. Monitors.es.

Una programació adreçada a xiquets i xiquetes de 8 a 14 anys, que es realitzarà del 3 al 31 d’agost de 9h a 13h (amb possibilitat d’escola matinera de 8h a 9h) al Polifuncional de el Grau de Borriana.

Amb 30 places, el seu objectiu principal és fomentar l’interés i la motivació dels xiquets i les xiquetes treballant amb unitats didàctiques per a incentivar la creativitat i crear interrelacions actives i positives entre ells i elles. Les activitats es repartiran segons l’edat i s’alternaran la creativitat amb altres propostes com la realització de tallers de reciclatge i cura de l’entorn.

Es poden inscriure cridant al telèfon de contacte 964 518 160/ 600 494 168, o a través de l’enllaç https://cutt.ly/ro25KW4

Del 3 al 7 d’agost. Agrupament Escolta Borriana.

Projecte d’oci educatiu amb 50 places, que inclou un conjunt d’activitats molt variades dirigides a xiquets i xiquetes entre 8 i 14 anys, que es realitzaran del 3 i al 7 d’agost a les instal·lacions del Casal Jove de Borriana. L’horari serà de 9.30h a 13.30h, i comptarà amb 12 monitors que desenvoluparan tallers de diversa índole i jocs temàtics. Les inscripcions es podran realitzar a través de l’Ajuntament de Borriana i el Casal Jove o registrant-a través de l’enllaç https://cutt.ly/io25pUh

Avui han començat les activitats ofertades per Porta Oberta, basades en l’oci educatiu, l’objectiu és oferir una alternativa per als nens i nenes i afavorir les relacions interpersonals, i Monitors.es dirigida a nens i nenes de 8 a 14 anys al Polifuncional de la Serratella.

 Mesures d’higiene i prevenció exigibles

Cadascuna de les entitats col·laboradores realitzarà diferents activitats seguint les mesures higièniques i sanitàries necessàries per a garantir la seguretat dels xiquets i de les xiquetes durant el desenvolupament de les activitats i totes les famílies seran informades de les mesures a través d’una circular.

L’alumnat no podrà assistir a les activitats si presenta símptomes compatibles amb la Covid-19 o si està diagnosticat de Covid-19, o es troba en període de quarantena domiciliària per haver estat en contacte amb alguna persona amb símptomes o diagnosticat de Covid-19.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací