Borriana presenta una nova edició de ‘A la Fresqueta’ que tindrà lloc en juliol

630

El dia 3 de juliol, obrirà el cicle la companyia madrilenya Al tran tran impromusical, amb una proposta enginyosa i sempre original

Actualitat Diària

Amb l’arribada de l’estiu, l’Ajuntament de Borriana presenta una nova edició d’A la fresqueta. Nits de teatre a la Torre de la Mar, que comptarà per a l’edició 2020 amb quatre espectacles totalment gratuïts, que podran gaudir-se, com és habitual, a la Torre de la Mar els divendres del mes de juliol a les 23h.

Aquesta serà la quinzena edició que se celebra el Cicle de teatre d’Estiu del municipi en aquest emplaçament tan característic del Grau de Borriana, que any rere any ha tingut una gran acollida pel públic assistent.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que el teatre tornarà a la Torre de la Mar, “encara que amb totes les mesures sanitàries necessàries”, i és que en la seua opinió “és de rebut que la cultura torne a eixir al carrer, complint amb totes les exigències de plenes garanties per a la seguretat del públic”.

Per això, ha precisat, les activitats teatrals “comptaran amb un dispositiu especial, amb entrada i eixida a un recinte controlat, en el qual es distribuiran els seients a la distància de seguretat necessària”.

Amb aquestes mesures, ha indicat Granel, es realitzaran quatre actuacions teatrals, com sempre, els divendres de juliol. Així, el dia 3 de juliol, obrirà el cicle la companyia madrilenya Al tran tran impromusical, amb una proposta enginyosa i sempre original de combinar el sketchs de teatre amb una genial improvisació musical.

El divendres dia 10 de juliol arribaran a la Torre de la Mar els monòlegs del còmic valencià de referència Eugeni Alemany, acompanyat en aquesta ocasió per l’humor sense filtres del gadità Miki Dkai. Mentre que el divendres dia 17 de juliol torna a la Torre de la Mar una companyia ja clàssica del Cicle de teatre d’Estiu a Borriana, Juja Teatre, que estrenarà el nou espectacle A-güelos, una proposta d’humor àcid i sense complexos habitual d’aquesta companyia valenciana.

Per a finalitzar el cicle, el divendres dia 24 de juliol la companyia de Saragossa Teatro Indigesto portarà a Borriana una original proposta de teatre d’improvisació plena de sorpreses inesperades on qualsevol cosa pot succeir.

La Regidoria de Cultura vol també informar la ciutadania que per a la celebració dels espectacles el recinte s’adequarà a les normatives sanitàries establides per a la seguretat de totes les persones assistents i els sol·licita “la seua col·laboració per a poder gaudir, un any més, de les millors nits de teatre en un entorn tan especial com la Torre de la Mar”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací