Bonig: “No permetré que es posi en dubte l’estabilitat de la Diputació d’Alacant ni dels Ajuntaments”

480

Actualitat Diària

La síndica del grup popular en Les Corts, Isabel Bonig, ha assenyalat que “no permetré que es posi en dubte l’estabilitat de la Diputació d’Alacant ni dels ajuntaments”.

Bonig ha indicat en la sessió de control que “avui és un dia trist on veig que el PSOE només pensa en els seus interessos i no en els d’Espanya, ni en la pandèmia, ni en l’enorme crisi econòmica i social que està assolant als ciutadans aquí fos. Tot tàctica: eleccions a Catalunya, aliances i agitar Múrcia, Madrid i Castella i Lleó. Amb tristesa li dic que no són un partit de responsabilitat de govern d’Estat sinó d’interessos. Per contra, les coalicions valencianes amb Ciutadans duen a terme una gran labor fins i tot amb errors, sacrificis i encerts. Tenen el nostre suport i reconeixement”.

Així mateix, Bonig ha assenyalat que “no permetré que es posi en dubte l’estabilitat de la Diputació d’Alacant ni aquells Ajuntaments on vam governar amb Ciutadans. Apel·lo als bons sentiments i a la vocació de servei públic de tots els membres de Ciutadans en la Comunitat després de la moció de censura a Múrcia i la convocatòria d’eleccions a Madrid”.

Isabel Bonig ha recordat que el PP ha interposat 130 recursos davant el TSJ “perquè el govern valencià nega la documentació” i ha demanat a Puig “menys paraules i més fets amb la transparència”. En aquest sentit ha recordat que “l’Agència Antifrau no ens donen els expedients sobre les empreses del germà de Puig malgrat dos informes del TSJ i de les Corts que l’avalen. Em pregunto què hi haurà en aquests expedients que no ens els volen donar. La resposta a aquesta negativa està a la foto de la reunió entre Bravo i Llinares, el director de l’Agència. Les coses de família es resolen junts. Com deia Pablo Escobar “a vegades la família pot ser el nostre taló d’Aquil·les”.

La presidenta popular ha assenyalat que “la falta de gestió en la pandèmia ha portat a la ruïna econòmica. I ha recordat les dades de l’OCDE sobre l’enfonsament de l’economia espanyola amb la Comunitat Valenciana és una de les regions més vulnerables. El seu govern ha estat condemnat per la Justícia per no facilitar material de protecció als metges durant aquest període o perquè no vacuna als metges de la privada. S’ha preguntat per a quan es depuraran responsabilitats, per a quan protocols clars, amb complir que el 70% de la població estaria vacunada a l’estiu i ara la consellera diu no ho pot complir. Un altre Ximoanuncio”.

Bonig s’ha referit a la situació de les dones en la Comunitat Valenciana. “Aquest govern no compleix amb la paritat però exigeixen a tots que el compleixin” i ha preguntat a Puig per a quan una dona candidata del PSOE a la presidència de la Generalitat, i ha animat a la consellera Bravo a “empoderar a la dona i la visibilitzi. Les dones del PP donem la cara encara que ens amenacin i no ens amaguem i menys darrere d’un home. Encara tenen pendent d’aprovar el conveni laboral de personal sanitari del personal d’Alzira i el pla d’igualtat. Quan els diran quin serà el futur laboral dels treballadors de l’Hospital de Torrevella. Tan progressistes i feministes que són han deixat fora del pagament de l’extra de covid al personal de la neteja, majoritàriament femení, som la segona Comunitat que més atur cregui sobretot femení. Hi ha 20.000 dones que s’han anat a l’atur en l’últim any. I no fa res”.

“Puig parla de l’aliança de les bateries, de la gran Commonwealth que és la submissió a Catalunya. Ha fet un altre Ximoanuncio amb les bateries. També va perdre la inversió en una plataforma logística de l’Exèrcit a Alzira que se’n va anar a Andalusia. Almenys queixi’s com a secretari general el que ha estat incapaç de defensar com a president de tots els valencians”.

A més, Isabel Bonig ha volgut mostrar el seu suport al nostre portaveu a Morella “que està sent objecte de denúncies per fiscalitzar al govern”.

Finalment, Bonig ha demanat “prosperitat i ocupació per als valencians”, i per a Puig “una mica de convicció, una mica de sang i menys mansear”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací