Betxí programa una nova Setmana de la Taronja centrada en els més menuts

829

Els actes van començar el passat diumenge amb el repartiment de taronges “del terreny” entre els participants del Trail Pics de Betxí

Actualitat Diària

Betxí continua posant en valor tots els seus productes i atractius locals. Per això, davant l’inici de la campanya de la taronja, l’Ajuntament de Betxí ha tornat a organitzar una completíssima agenda d’activitats amb l’objectiu de donar a conèixer i fomentar el consum del seu principal producte agrari: els cítrics.

El programa de la VI Setmana de la Taronja inclou tot tipus d’activitats, per a totes les edats i segments socials, tot i que enguany se centren especialment ens els més menuts, per tal de fer-los conèixer este important valor de la població.

D’esta forma, destaquen tallers, jocs, cursos de cuina amb taronja, xerrades, concursos de redacció i narrativa sobre aquesta temàtica, i fins i tot activitats esportives, com la VI Trial Pics de Betxí, per donar a conèixer els camps de taronges. “És una proposta completíssima, dissenyada per a tots, amb jocs i activitats lúdiques i educatives per a nens, activitats per a joves, concursos i esport”, explica Yoli Milla, regidora d’agricultura. En definitiva, “és fonamental que entre tots valorem i cuidem el món del citríc, peça fonamental en la nostra economia local”.

Desenes de persones estan participant al llarg d’estos dies en tots els actes preparats, com per exemple en el concurs de pastís de taronja que va tindre lloc ahir a la Biblioteca Municipal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací